Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teodosie vrea trei biserici în Mamaia Cum se linguşeşte arhiepiscopul pe lângă Radu Mazăre

ro

16 Sep, 2013 00:00 2976 Marime text
În ediţia anterioară a cotidianul ZIUA de Constanţa, în articolul „Sfinţi printre maşini de fiţe, şampanie, beizadele şi VIP-uri Incredibil - Se construiesc biserici în Staţiunea Mamaia” am prezentat două proiecte de hotărâre, prin care Arhiepiscopia Tomisului ar primi de la Primăria Constanţa două terenuri de 270 mp, situat în staţiunea Mamaia, zona hotel Mercur Minerva, şi de 443 mp, situat în zona hotelului Perla, unde se vor ridica două capele.

„Cunoscând dragostea domniilor voastre manifestată de-a lungul timpului faţă de Biserica Ortodoxă, cu deosebit respect vă rugăm să atribuiţi Arhiepiscopiei Tomisului trei terenuri în staţiunea Mamaia, pentru construirea a trei capele. Facem acestă solicitare în urma numeroaselor cereri ale credincioşilor din municipiul Constanţa pentru săvârşirea cununiilor şi a botezurilor în acestă staţiune. Rugăm pe bunul Dumnezeu să vă dăruiască mult spor în tot lucrul cel bun pe care îl săvârşiţi”, i-a scris ÎPS Teodosie primarului Radu Mazăre. Rămâne de văzut dacă şi consilierii locali vor da aviz pozitiv celor două proiecte de hotărâre privind construcţia capelelor în Staţiunea Mamaia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popa 02 Dec, 2013 16:50 Asta-i chiar prea de tot. O avea dumnealui si lista cu enoriasii ??! Vor fi probabil 3 capele cu functionare de sezon, unde beizadelele se vor putea ruga la cele sfinte. N-ar fi mai bine sa construiasca undeva mai la periferie un camin de batrani, un orfelinat...ceva mai lumesc si mai necesar ??