Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Targ caritabil de Craciun si Anul Nou

ro

12 Dec, 2008 03:02 1705 Marime text

Prefectura_Deria_Agca_Danut_Culetu_Selim_Sarchiz_01.jpgPrefectul Dănuţ Culeţu a anunţat că fondurile strânse în urma vânzării produselor vor fi donate în întregime unei grădiniţe din mediu rural

Duminică, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, va avea loc un eveniment pentru colectarea de fonduri destinate stimulării învăţământului şi creativităţii preşcolarilor constănţeni. 
Evenimentul este organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la iniţiativa soţiei consulului Turciei. Târgul va avea spre vânzare produse tradiţionale, suveniruri şi produse alimentare specifice fiecărei ţări participante. La ce-a de a treia ediţie a Târgului de Crăciun şi Anul Nou „Să dăruim împreună" vor participa ţări precum China, Turcia, Liban, Italia şi Norvegia. Prefectul Dănuţ Culeţu a anunţat că fondurile strânse în urma vânzării produselor vor fi donate în întregime unei grădiniţe din mediu rural, la alegere dintre următoarele localităţi: Dobromir, Peştera sau Valul lui Traian. Intervalul orar de desfăşurare al târgului este 10.00-17.00. „Acest eveniment evidenţiază nivelul de integrare europeană pe care l-a atins ţara noastră şi gradul de civilizaţie al comunităţii noastre", a afirmat prefectul Constanţei. Toţi cei care vor trece pragul Casei de Cultură a Sindicatelor vor putea participa la tombolă în schimbul unui talon de 10 lei. Vor fi 150 de premii care constau în excursii în străinătate, cine romantice, bilete de avion, produse electronice, obiecte de artizanat specifice ţărilor participante şi multe altele.
Intrarea la târg este liberă, sunt aşteptaţi cât mai mulţi oameni, pentru a se putea dărui grădiniţei fondurile necesare. Organizatorii, alături de prefect, au rugat pe toţi cei doritori şi care au posibilitatea să doneze orice sumă, să o facă în contul R007INB0004008561198923, deschis la ING, până la data de 18 decembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii