Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sterk Plast SRL a primit Trofeul Creativităţii (galerie foto)

ro

26 Nov, 2011 01:00 4010 Marime text
ccina_ccina.jpgSocietatea Sterk Plast SRL a primit ieri Trofeul Creativităţii, în cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, împreună cu Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci Bucureşti

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa prin Centrul Regional de Promovare a Proprietăţii Intelectuale, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci Bucureşti, a organizat, ieri, festivitatea Trofeul Creativităţii, ajunsă la cea de-a IX-a ediţie. Astfel, într-o atmosferă solemnă, firmele constănţene au fost premiate pentru activitatea depusă în domeniul creativităţii, concretizată prin solicitarea de titluri de protecţie la OSIM Bucureşti (brevete de invenţie, mărci, desene şi modele industriale). Clasamentul a fost întocmit pe baza punctelor acordate pentru: cererile de înregistrare a mărcilor, desenelor şi modelelor depuse, cererile de brevete de invenţie depuse, mărcile şi brevetele de invenţie acordate, certificatele de înregistrare a desenelor şi modelelor eliberate. S-a luat în consideraţie perioada 1.01.2008 - 31.12.2010.

Topul se prezintă astfel:

IMG_8150.jpg1. Sterk Plast SRL

2. As-Plastik SRL

3. Murfatlar România SA

4. Staţiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Murfatlar

5. Dobrogea Grup SA

6. Rompetrol Rafinare SA

7. Ro-Credo SRL

8. Vifrana SA

9. Celco SA

10. Dobre şi Fiii SRL

Compania Sterk Plast SRL, din Medgidia, este fabricant de produse casnice din mase plastice, pe care le comercializează pe piaţa internă şi la export. Florin Popa, coordonatorul centrelor OSIM, s-a declarat impresionat de performanţa firmei Sterk Plast, care are la activ 104 cereri de înregistrare a modelelor, 77 de certificate de modele eliberate, 2 cereri de marcă şi o marcă acordată. În cadrul CCINA funcţionează Centrul Regional de Promovare a Proprietăţii Intelectuale. Acesta face parte dintr-o reţea de astfel de centre regionale, organizate pe lângă camerele de comerţ, universităţi, asociaţii ale inventatorilor şi chiar IMM - uri. Rolul acestora este de a informa, de a promova activitatea novatoare şi de a oferi servicii în acest domeniu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii