Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Start de sezon (video)

ro

16 Apr, 2011 02:14 2079 Marime text
LITORALUL_pt_TOTI_1.jpg

Asociaţia Litoral Delta Dunării împreună cu hotelierii anunţă începutul programului Litoralul pentru toţi. Acesta se va desfăşura în perioada 3 mai-14 iunie iar turiştii interesaţi pot achiziţiona pachete cu preţuri începând de la 7 euro. Deschiderea sezonului estival de 1 mai aduce şi prima ofertă in cadrul

programului Litoralul Pentru Toţi. Asociaţia Litoral delta Dunării şi hotelierii le oferă turiştilor interesaţi de astfel de pachete, preţuri speciale. Cum deschiderea sezonului de 1 mai a fost legiferată, devenind obligatorie pentru toţi hotelierii, acest program ar putea aduce mai multi turisti pe litoral in aceasta perioada.

Programul s-a dovedit un succes în anii anteriori. Preţurile compatibile cu cele de pe piata turistica din tarile vecine,reprezintă un atu pentru turismul romanesc. Litoralul Pentru toţi se va desfăşura în perioada 3 mai 14 iunie, iar preţurile de cazare sunt cuprinse între 180 şi 550 de lei, în funcţie de categoria hotelului, cu mic dejun inclus. În plus turiştii vor primi şi un voucher de intrare gratuită la una din atracţiile turistice de pe litoral.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii