Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solidaritate musulmana de Ramazan Bairam

ro

19 Sep, 2009 02:32 12576 Marime text

muftiu_yusuf_murat_01.jpgMuftiatul Cultului Musulman din România, şeful Cultului Musulman din România, muftiul Iusuf Muurat, adresează credincioşilor musulmani tradiţionala urare „RAMAZAN BAIRAM HAYRLI VE MŰBAREK OLSUN".

Ramazan Bairam va începe în data de 20 septembrie şi, pe parcursul a trei zile, credincioşii musulmani vor merge în vizită la rude şi prieteni, vor sărbători şi vor servi dulciuri şi tradiţionalele baclavale.

Potrivit unui comunicat remis de Muftiatul Cultului Musulman din România, cu prilejul marii sărbători religioase islamice - Ramazan Bairam, astăzi, împreună cu domnul Haluk Agca, consulul general al Republici Turcia la Constanţa şi reprezentanţi ai Asociaţiei oamenilor de afaceri turci din Bucureşti şi Constanţa, se vor împărţi enoriaşilor musulmani cu o situaţie materială precară pachete ce vor conţine produse alimentare specifice.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PLESEA DAN 27 Aug, 2011 12:45 MI-AR FACE MARE PLACERE SA TRIMIT TUTUROR PRIETENILOR MEI, O FELICITARE (daca se poate animata) CU OCAZIA SARBATORII SFINTE DE BAYRAM , PENTRU DATA DE 30 AUGUST 2011. VA ROG SA MA AJUTATI ! DORESC SA LE TRIMIT FELICITAREA IN LIMBA TURCA (ca o surpriza placuta) SI NU MA DESCURC. CER AJUTORUL DUMNEAVOASTRA , A MUSULMANILOR IN SPECIAL, IAR MODELUL DE FELICITARE PE CARE IL VOI PRIMI DE LA DUMNEAVOASTRA, IL VOI DEDICA PE INTERNET , TUTUROR MUSULMANILOR DE PRETUTINDENI. DUMNEZEU SA VA AJUTE ! VA MULTUMESC ANTICIPAT .
  • Ramona 20 Sep, 2009 11:14 Buna ziua ! cum ne dam seama cand este Pastele si cand este craciunul la musulmani ? Care sunt "semnele " ? astept raspuns pe adresa rgrecu2004@yahoo.ca va multumesc !
  • subscriu 19 Sep, 2009 23:10 si in cazul geamiei Hunkiar suntem alaturi de voi. Istoria voastra este si a noastra.Afara cu mafiotii din Constanta!
  • UN ROMAN 19 Sep, 2009 12:45 CU OCAZIA MARII SARBATORI A MUSULMANILOR LE UREZ SANATATE,LA MULTI ANI SI SA TRAIM CA FRATII!