Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea fiicei regretatului Mihai Cârciog, Kudos Club SRL, amendată pentru că nu elibera bonuri fiscale

ro

15 Sep, 2011 21:00 7150 Marime text

cap_4.jpgPe rolul instanţelor constănţene a fost înregistrat pe 9 septembrie dosarul numărul 23469/212/2011, al cărui obiect îl constituie plângerea contravenţională H 0353915, depusă de petentul SC Kudos Club SRL, pe numele intimatului Garda Financiară Constanţa. Reprezentanţii Gărzii Financiare Constanţa au precizat că societatea Kudos Club SRL a fost amendată cu 8.000 de lei pentru că nu elibera bonuri fiscale. De asemenea, suma de 4.701 lei a fost confiscată.

Societatea Kudos Club SRL, având sediul social în Bucureşti, a fost înfiinţată în anul 2009 de către Ioana Cârcog, care deţine 95% din capitalul social, şi de către Maria Cârciog, care deţine 5% din capitalul social. Domeniul principal de activitate al societăţii Kudos Club SRL este fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, cu excepţia articolelor din blană. În anul 2099, cifra de afaceri a societăţii a fost de 1.010.450 de lei. Mihail Gheorghe Cârciog, care în vara acestui an a trecut în nefiinţă, a fost fondatorul unor ziare precum Telegraf, Evenimentul zilei sau Expres. Împreună cu Ion Cristoiu, a pus bazele fenomenului Evenimentul zilei şi, mai apoi, a făcut afaceri în Constanţa. Mihail Gheorghe Cârciog a fost asociat al primarului Radu Mazăre, al lui Nicuşor Constantinescu şi, evident, al lui Sorin Gabriel Strutinsky. Potrivit Registrului Comerţului, Mihail Gheorghe Cârciog a fost asociat în Expres SRL Bucureşti - filiala Braşov, Style Product, Editura Cuvîntul, C.M.C. International Holding, SOTI Cable Neptun, Conpress Group, Telegraf Advertising, Xenoti, Sigma Trading SA, Moara cu noroc argeşană, Pâinea argeşană, Muca&Co Prod COM, Victoria International, Conpress Advertising şi Conpress Holding. De asemenea, Cârciog administra, printre alte firme, Ana Holding SA a lui George Copos. Una dintre societăţile care îi reunea pe Mazăre, Constantinescu, Strutinsky şi pe Cârciog este SC Xenoti SRL. Mai mult decât atât, gura lumii spune că fiica lui Cârciog, afacerista Ioana, ar fi fost, prin anii '90, chiar iubita lui Radu Mazăre. Ioana Cârciog, fiica lui Mihail Cârciog, a decis să renunţe în 2010 la plajele pe care le avea pe litoralul Mării Negre. Monitorul Oficial 1932 din 4 mai 2010 spune că Ioana, unic asociat al SC Kudos Style SRL, cu sediul în Bucureşti, strada Puşkin nr. 2, a decis închiderea următoarelor puncte de lucru: Mamaia, Complex Perla nr. 89, bulevardul Tomis nr. 142, bl. TD2A, Mamaia, plaja Kudos Beach, zona Enigma, plaja zona 2 şi plaja Mamaia 2.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ghe 16 Sep, 2011 07:07 elion nu a eliberat bonuri fiscale la inhetata toata vara si nu i a controlat nimeni-o inhetata un dolar inmultiti cu milioane egal evaziune ptr dna-peste un milion euro-dar dna e mai corupta