Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simulare incendiu (video)

ro

30 Oct, 2010 00:00 2096 Marime text
simulare_incendiu.jpgLecţie mai puţin obişnuită pentru elevii scolii generale nr. 30 din constanta. Micutii din clasele 1-4 au asistat in aceasta dimineata la o simulare de incendiu organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Incendiul a izbucnit la una din salile de clasa , din cauza unui scurt circuit electric. In mai putin de 3 minute de la alarmă, micutii au fost afara.

Actiunea a iesit cum nu se putea mai bine, si asta pentru ca fiecare elev in parte a urmat sfaturile cadrelor didactice . Chiar daca stiau ca nu este decat un exercitiu , unii dintre ei au intrat putin in panica .

Dupa ce s-au linistit, micutii au tabarat cu zeci de intrebari pe pompieri . Curiozitatile lor au fost insa lamurite atat de militari, cat si de invatatori . Atat conducerea scolii cat si parintii spun ca un astfel de exercitiu este folositor pentru pregatirea copiilor .

Scopul acestei actiuni a fost informarea elevilor despre cum trebuie sa reactioneze in caz de urgenta . Conducerea Inspectoratului pentru situatii de urgenta dobrogea promite că astfel de exerciţii vor continua şi în alte instituţii de invăţămînt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii