Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se inchid cluburile pentru pensionari

ro

27 Jul, 2010 00:00 2481 Marime text

clubul_pensionarilor_str__mircea_cel_batran_02.jpgAşa cum a anunţat primarul Radu Mazăre în urmă cu aproape două săptămâni, trei dintre cluburile pentru pensionari se vor închide, ca urmare a restructurării posturilor persoanelor care se ocupau de aceste spaţii. 

După ce şi-a obişnuit cei mai fideli alegători cu cele 19 cluburi pe care le-a deschis în oraş, primarul Radu Mazăre a decis să închidă trei dintre cluburile de iarnă. Aşa cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Liviu Tramudana, zilele acestea urmează să se închidă clubul din Tomis II, cel de la Casa de Cultură - din spatele blocurilor, şi cel de pe I.C. Brătianu, din zona Doi Cocoşi. „Trebuie să eliberăm cele trei cluburi zilele acestea, chiar dacă erau deschise şi în perioada verii pentru adăpostirea împotriva temperaturilor ridicate“, a susţinut Tramudana. 

De altfel, primarul a şi convocat pentru astăzi o conferinţă de presă în cadrul căreia se va aborda subiectul legat de reducerile de cheltuieli printre care se află cu siguranţă şi cel referitor la aceste măsuri.   

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gixi 27 Jul, 2010 12:34 n-are nimc, Mazare, mai dai 2 pui inainte de alegeri si te iarta voteaza iar hodorogii....