Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele Regatei Cupa de Toamnă - Techirghiol

ro

21 Sep, 2011 03:07 2145 Marime text
regata.jpgTimp de două zile, în perioada 17 - 18 septembrie, pe Lacul Siutghiol a avut loc una dintre cele mai frumoase competiţii ale acestui sezon, organizată de Clubul Nautic Român, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Yachting.

La regata Cupa de Toamnă - Techirghiol au fost prezente ambarcaţiuni din următoarele clase competiţionale: Optimist, Cadet, Zoom 8, Laser 4,7, Laser Radial şi Finn.

La linia de start s-au aliniat 45 de veliere sportive şi 10 wind-surf-uri de la şapte cluburi din Constanţa, Eforie şi Bucureşti. Traseul a fost organizat pe patru balize pentru sportivii înscrişi la yachting şi pe două pentru wind-surf. S-au desfăşurat şapte regate: patru în prima zi şi au durat cinci ore, iar duminică s-au ţinut trei curse, pe parcursul a patru ore. După fiecare zi de concurs, sportivii, împreună cu antrenorii şi oficialii de cursă, au fost invitaţi de către organizatorii regatei la un barbeque. Echipa de arbitrii a fost condusă de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Yachting, Dan Zaharia, căruia i s-au alăturat Gheorghe Enache şi Robert Băraru. Asociaţia Judeţeană de Yachting a acordat Cupa de Toamnă pentru clubul cu cele mai bune rezultate la toate clasele, premiu care a revenit Clubului Ştiinţa Constanţa, iar Clubul Nautic Român a înmânat Cupa Oraşului Techirghiol (ediţia a II-a) lui Vlad Ion, cel mai bun sportiv la clasa Optimist. Clasamentul final, pe fiecare dintre cele şapte regate, îl puteţi consulta în ediţia online a cotidianului nostru.

Sursa: www.magazin-nautic.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii