Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Relax Café trebuia să rămână doar club (galerie foto)

ro

22 Jan, 2014 00:00 6398 Marime text
Situat pe bulevardul Tomis, vis-a-vis de Primăria Constanţa, Relax Cafe este un cafe-club destul de cunoscut. şi spun cunoscut pentru că sigur aţi văzut reclamele de pe autobuzele RATC ale acestui local. Deşi este deschis de ceva timp şi doar renovat de curând, Relax Cafe şi-a schimbat aspectul la 180 de grade. Dacă înainte atmosfera era una încărcată de culorile în tonuri foarte închise care predominau designul, acum locul este luminos, plin de culoare şi mult mai aerisit. Mesele sunt de două feluri, unele înalte, pentru câteva persoane, iar cele joase cu canapele unde pot sta chiar şi 8 persoane. Aranjamentul lor este interesant şi oferă destul de multă intimitate. Totuşi, un singur lucru nu s-a schimbat: muzica dată extrem de tare.

Este deranjant pentru că nu te poţi înţelege cu nimeni, nici dacă este pe scaunul de lângă tine. Iar asta nu era nimic, dacă erau clienţi şi muzica ar fi „întreţinut atmosfera”. Preţurile au mai urcat puţin după renovare, cu 2-3 lei. Astfel, o cafea este 6 lei, specialităţile de cafea costă între 11 şi 15 lei, ceaiul este 8 lei, iar frappe-urile cu arome sau fără costă între 9 şi 11 lei. Sucurile sau apa sunt 6 lei, freshurile costă 10 sau 13 lei în funcţie de ingrediente, iar pentru limonade sau milkshake-uri trebuie să scoateţi din buzunar între 12 şi 24 de lei. Tot aici au şi narghilea care costă 30 de lei.
Servirea nu m-a încântat prea tare, iar ca să primim nota a trebuit să „urmărim” ospătarul cam 15 minute, ceea ce nu a fost prea plăcut. Ca un sfat, vă recomand să mergeţi la Relax Cafe, dar doar seara când funcţionează ca şi club.
 
Conform Registrului Comerţului, Relax Cafe funcţionează pe societatea SC Lambda Entertainment SRL şi este administrată de Marius-Florin Mavrodin, Mihail-Adrian Ragea şi Mădălina Liliana Militaru. Mihail – Adrian Ragea şi Marius-Florin Mavrodin mai sunt implicaţi şi în următoarele societăţi: Almada Invest SRL şi Katasia Invest SRL, iar Mihail-Adrian Ragea figurează că asociat în Arca Top Consult SRL. Mădălina Liliana Militaru este şi ea acţionar în C & C Premium Development SRL şi Power Maddy SRL.
 
Informaţii utile:
Adresa: Bd. Tomis nr. 48 A-B
Facebook: http://facebook.com/CtRelaxCafe sau https://www.facebook.com/pages/Relax-Cafe-Bar/487282307970262
Site: www.relaxcaffe.ro
Happy Hour: Da 09.00 – 16.00
Wi-fi: Da
Contact: 0720 822 998/0241.666.555 sau rezervari@relaxcaffe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constanta oras cu muzica turbat de tare 25 Jan, 2014 22:27 Partea cu muzica tare este specifica locatiilor Constantene, sigur mai ales la un club trebuie sa fie tare, dar nici chiar atat de tare incat sa numai poti face o conversatie ba mai mult cateva ore dupa ce ai iesit numai auzi nimic si se mira de ce raman fara clienti, pai daca nu poti vorbi / inchega o prietenie plus sa surzesti mai bine lipsa. Este de ne-inteles aceasta turbare cu muzica la extrem!
  • relax caffe 25 Jan, 2014 17:50 Buna ziua, Va multumim pentru lucrurile frumoase spuse despre noi dar si pentru critici. Relax Café Club in forma de astazi este deschis din 26 octombrie 2013 iar in aceasta perioada de inceput de "business" avem nevoie de aprecierile sau criticile clientilor nostri pentru a putea face ca aceasta locatie sa fie o locatie cunoscuta in orasul nostru prin servicii bune si o ambianta placuta. Cu drag echipa Relax