Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele lui Mazăre pentru vacanţa din Madagascar „Mă voi da cu zmeul, iar mama va înota" (galerie foto)

ro

11 Apr, 2012 03:05 1885 Marime text
mazare_mazare.jpgSe pare că exoticul Madagascar l-a cucerit definitiv pe primarul Radu Mazăre, care a decis să ciocnească ouăle roşii de Paşte tocmai în Oceanul Indian.

Ieri dimineaţă, Clubul pensionarilor de pe strada Cişmelei (vizavi de piaţa Tic-Tac) a fost luat cu asalt de pensionarii care au venit să ridice pachetele oferite de opt ori pe an de Primăria Constanţa. Vestea că primarul Radu Mazăre le va face o vizită i-a determinat pe mulţi dintre beneficiarii pachetelor să vină direct aici după pomana Primăriei. Îmbrăcat în haine milităreşti de culoare kaki, cu nelipsita bască roşie, Radu Mazăre s-a pupat cu toate doamnele de vârsta a treia, a dat mâna cu domnii şi le-a urat tuturor „Paşte fericit!" „O să primiţi pachete încă trei luni la rând, deoarece anunţurile de achiziţii au fost publicate târziu. Deoarece Primăria oferă aceste pachete de opt ori pe an, acum suntem în întârziere şi trebuie să recuperăm", le-a spus Mazăre celor care stăteau la coadă. Fiind întrebat unde va sărbători Paştele, edilul Constanţei a declarat că va merge în Madagascar. „Peste patru zile, împreună cu maică-mea şi cu fratele Mihai, vom merge în Madagascar, unde vom sta două săptămâni. Maică-mea va înota şi se va plimba prin junglă, iar eu mă voi da cu zmeul. Nu voi cheltui mult, deoarece vom sta în bungalow. Cazarea şi masă costă 25 de euro de persoană pe zi. Vom zbura la clasa a II-a, că e mai ieftin", a declarat primarul Mazăre. Acesta a mai spus că fratele Alexandru nu-l va însoţi în Madagascar.

Mazăre: „Nu pot elibera autorizaţii de construire din cauza lipsei avizelor de la minister"

Comentând pregătirile staţiunii Mamaia pentru noul sezon estival, primarul Mazăre a dat vina pe Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, care nu a eliberat avize. „Sunt vreo trei cluburi care vor să construiască în staţiunea Mamaia. Din cauza Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, care nu a eliberat avize, nici eu nu pot elibera autorizaţii de construire. Cred că staţiunea Mamaia va fi plină de 1 Mai. Şi în această vară am pregătit mai multe surprize. Una dintre ele este inaugurarea pasarelei. Vom aduce şi câteva vase pentru pasageri din Turcia, dar nu din banii Primăriei", a precizat edilul Constanţei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii