Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul institutiilor publice in perioada Sarbatorilor de Pasti

ro

10 Apr, 2004 00:00 1584 Marime text
Farmacii non-stop: toate unitatile care tin de reteaua Heliofarm, Sensi Blue si Eurosantis. Luni, 12 aprilie, toate farmaciile vor functiona, dar cu program redus.

Paine - Fresh Dobrogea

Magazinele de panificatie vor avea urmatorul program: magazinul din zona ICIL va functiona in regim non-stop, cel din zona Ciresica va fi deschis pana la ora 01.30, iar celelalte vor avea program normal. In ziua de Paste va fi deschis magazinul Fresh de pe bulevardul Ferdinand, iar cele de pe strada Stefan cel Mare, strada Cismelei, b-dul Tomis au program intre 9.00 si 15.00. Luni, 12 aprilie - magazinul Fresh din zona ICIL are program non-stop, iar cel din cartierul Ciresica, pana la ora 22.00, celelalte magazine fiind deschise intre orele 8.00 si 14.00.

RATC

Regia Autonoma de Transport in Comun are program de astazi si pana luni intre orele 7.00 si 21.00. In ziua de Paste nu se elibereaza abonamente. Luni, 12 aprilie, toate casele vor elibera atat bilete, cat si abonamente.

CFR

Agentia de bilete CFR va fi deschisa astazi intre orele 8.00 si 14.00. Duminica si luni, tichetele de calatorie vor putea fi achizitionate doar de la casele de bilete din incinta garilor.

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine nu va functiona pana marti, 13 aprilie

Oficiile postale si "Romtelecom"Luni, 12 aprilie, toate oficiile sunt inchise, iar marti, 13 aprilie, programul de lucru va fi cuprins intre orele 8.00 si 15.00. Primele doua zile de Paste vor fi libere si pentru angajatii oficiilor "Romtelecom", dar nu si pentru electromecanici, care se vor deplasa in intervalul 10.00 si 18.00 la toate apelurile primite la numarul de telefon 921, pentru a remedia defectiunile survenite la abonati.

"Electrica" are liber a doua zi de Paste

Casieriile "Electrica" functioneaza in program normal, singura zi in care programul este modificat fiind luni, 12 aprilie. In aceasta zi casieriile vor fi inchise. Acest lucru nu este valabil in cazul dispecerilor si al echipelor de interventii.

Pompierii si Politia

Constantenii pot apela serviciul Pompieri si in perioada sarbatorilor la numarul de telefon 981, iar pentru a reclama diferite accidente au la dispozitie numarul de telefon 955.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii