Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prin Europa, Rusia şi Caucaz, pe două roţi Cei trei motociclişti din Kazakhstan, susţinuţi de KMG Rompetrol, au ajuns la Constanţa (galerie foto)

ro

26 Jun, 2014 00:00 3117 Marime text
Trei motociclişti dornici de aventură şi două cauze pentru care merită să militezi au fost reţeta unui program inedit de promovare a proiectelor „G-Global“ şi „Astana Expo 2017“. Astfel, trei motociclişti din Kazakhstan au pornit, în cadrul programului „Keruen“, susţinut de KMG Rompetrol, într-un tur al Europei, Rusiei şi Caucazului.

Serik Sultan, Dias Baiseitov şi Askhat Zhakabayev au luat startul din Astana pe 21 mai, au ajuns în România acum câteva zile şi îşi vor încheia inedita călătorie pe 6 iulie, când se vor întoarce la punctul de plecare. Cei trei motociclişti kazahi au călătorit prin 20 de ţări şi 40 de oraşe şi au străbătut peste 18.000 de kilometri, însoţiţi de echipa unei televiziuni locale din Kazahstan.

În România, au petrecut trei zile, au vizitat oraşele Bucureşti, Braşov şi, ajunşi, ieri, în Constanţa, la sediul Rompetrol Rafinare, s-au declarat încântaţi de peisajele pitoreşti, dar şi de ospitalitatea cu care au fost întâmpinaţi. De la Bucureşti, li s-a alăturat un angajat al KMG Rompetrol, care i-a însoţit la Constanţa, despărţindu-se apoi cu regret de grupul kazah, pentru a se întoarce la activităţile sale zilnice.

Cei trei motociclişti au lansat însă tuturor românilor invitaţia de a li se alătura în ineditul tur pe două roţi. Ieri seară, ei au plecat spre Turcia, unde vor continua campania de promovare a ţării lor şi a celor două proiecte. Primul dintre acestea, pentru care militează toţi susţinătorii programului „Keruen“, este expoziţia internaţională „Expo 2017“, care va avea loc în Kazakhstan, unde vor fi lansate idei referitoare la surse de energie alternativă. Cel de-al doilea program, „G-Global“, urmăreşte organizarea unui plan internaţional de luptă împotriva crizei economice, printr-un schimb de idei şi de experienţe cu experţi din toate colţurile lumii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii