Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria vopseste balustradele. Vezi cu ce pret

ro

08 May, 2010 03:05 1779 Marime text
cap_7.jpgDupă ce a scos la licitaţie serviciile de igienizare a mobilierului urban din Constanţa şi staţiunea Mamaia, dar şi cel referitor la vopsirea stâlpilor RATC, municipalitatea vrea să dea peste un miliard de lei vechi pentru repararea şi vopsirea gardurilor metalice, a stâlpilor şi balustradelor din oraş.

Autorităţile locale continuă să-şi folosească banii pe care îi au în buget pe lucrări de întreţinere şi înfrumuseţare a oraşului, în condiţiile în care sunt nevoiţi ca pentru a supravieţui să trimită din personal în şomaj tehnic.

Aşa cum arată anunţul de participare nr. 251161, publicat ieri în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, cei interesaţi să mai ia un contract de la primărie, în perioada următoare, atât cât se mai poate, îşi pot depune ofertele până pe 19 mai, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi.

Suma maximă pe care primăria o pune la bătaie pentru acest contract este de 124.132,01 de lei. Potrivit celor specificate în caietul de sarcini, lucrările trebuie să înceapă la trei zile de la semnarea contractului de ambele părţi, derularea urmând a se va face pe o perioadă de până la 45 de zile lucrătoare. Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de 12 luni. Împreună cu ofertele ce le vor depune, firmele interesate să se lupte pentru acest contract de la autoritatea locală trebuie să depună o garanţie de participare în valoare de 1.500 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii