Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preotul Chircu, in greva foamei in fata Patriarhiei

ro

31 Aug, 2009 01:57 4559 Marime text

cap_1.jpg Preotul militar Traian Chircu, fost preot paroh la Capela militară din Manglaia, este decis să-şi facă dreptate intrând în greva foamei pe scările Patriarhiei Române. Astăzi va merge la Primăria sectorului de care aparţine Patriarhia pentru a solicita ca protestul său să fie autorizat. Potrivit declaraţiilor clericului militar, acesta a recurs la grevă din cauza litigiului pe care îl are cu Înalt Preasfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului.

{mos_ri:Traian Chircu,greva foamei}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • raspopitul 31 Aug, 2009 17:35 Este o mare greseala din partea acestui veros individ ,excroc mondial,ca pune biserica intr/o asfel de postura .De vina este IPS Epifanie care atunci cind l/a raspopit i/a dat dreptul de a fi misionar in tari straine iar el s/a ocpat cu turnatoriile la politia din Spania ,cu procurarea de prostituate etc .A gresit si IPS Teodosie ca l/a reprimit in sinul bisericii si uite ce/a iesit.Hotul tot hot ramine chiar daca actoineaya sub patrafir .A venit in Mangalia acum 7 ani cu o perche de pantofi scilciati,iar acum a schimbat 7 masini, a facut 2 vile si murdareste pe toti cei care l/au ajutat la construirea bisericii.Este cel mai mare excroc de pe pamint .Dealtfel a si afirmat ca/i trge pe toti la DNA. Dar el care a furat a mintit, a corupt ,a invrajbit armata impotriva bisericii si invers nu poate fi trs la rasundere sub nici o forma.
  • cicu 31 Aug, 2009 15:29 Lasa ca ii aduce amanta de mancare noaptea. Nu se pune mare accent pe greva ci pe ceea ce faci pentru Biserica. Cand devii tradator, greva nu-ti poate reda demnitatea pierduta prin acte de nimic moral.
  • tdc 31 Aug, 2009 12:39 jos cu bestia de teodosie / a spurcat numele sfant de Teodosie.
  • Gabriel Mascas 31 Aug, 2009 12:31 Ai si un nume Constanteanule de mucava?
  • Constanteanul 31 Aug, 2009 04:15 Si Chircu este unul dintre cei care au profitat de pe urma lui Teodosie de au ajuns sa detina masini si caase peste noapte si acum cand au fost taiati de la cascaval din vina lor fac pe eroii. Era bine cand era pe cai mari? Acum nu mai tine. Asa se intampal cand te lacomesti cat despre Gabriel MAscas il cunosc bine si de mult timp. un alt pui de lele care acum face pe eroul de mucava. Auzi sindicatul preotilor. Asta ori e prost ori e prost din doua una. Cercetati-va constiintele dragilor Chircu si MAscas si dupa aia faceti pe erroii.
  • Gabriel Mascas 31 Aug, 2009 01:31 Draga Parinte NU vei rezolva nimic!! Imi pare rau ! Trebuie ca toti preotii sa adere la Sindicatul preotilor "Solidaritatea" ca sa poata fi reprezenti oficial in instanta si in orice imprejurarae. La fel si credinciosii! Am creat acest Sindicat in anul 1990 si preotilor le este frica sa adere ! Lasitatea se plateste!
  • Ana 31 Aug, 2009 00:59 Citi mai multi sa intre in greva foamei ca forma de protest impotriva acestui arhieru corupt.