Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii pentru voluntari Polaris se implică în campania „Curăţăm Constanţa noastră“

ro

20 Oct, 2015 00:00 2142 Marime text
 
Pe întreaga durată a lunii octombrie, compania Polaris M Holding se alătură Primăriei municipiului Constanţa în cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa noastră“, prin suplimentarea activităţilor zilnice de salubrizare, precum şi prin demararea unor proiecte menite a contribui la crearea şi menţinerea unui mediu mai curat.
 
În cadrul acestei campanii, Polaris se implică zilnic prin suplimentarea numărului de echipaje şi prin prelungirea programului de lucru astfel încât să acopere toate acţiunile prevăzute în programul campaniei „Curăţăm Constanţa noastră“. Mai exact, Polaris şi-a intensificat activităţile de colectare a deşeurilor municipale pe care locatarii implicaţi în această campanie le adună în faţa blocurilor sau a curţilor, de colectare a deşeurilor vegetale ce rezultă în urma igienizării spaţiilor verzi, de colectare a deşeurilor din zonele igienizate de către agenţii economici.
 
Pe lângă aceste activităţi, în perioada 19-31 octombrie, Polaris desfăşoară concursul „Implică-te şi câştigi!“, care are drept obiectiv promovarea spiritului civic în rândul cetăţenilor. Astfel, voluntarii care au participat la acţiuni de ecologizare în cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa noastră“ au posibilitatea de a câştiga unul dintre cele 30 de aspiratoare profesionale oferite de Polaris.
 
Cei interesaţi vor încărca o singură fotografie în căsuţa de concurs de pe pagina de Facebook a Polaris M Holding, în care să apară ca voluntari la una dintre acţiunile de ecologizare organizate în cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa noastră“.
Primii 30 de participanţi cu fotografii înscrise în aplicaţia de concurs care strâng cele mai multe voturi vor câştiga câte un aspirator profesional. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 2 noiembrie, pe https://www.facebook.com/PolarisMHolding şi pe site-ul polaris.ro.

Coşuleţe metalice, montate pe strada Mircea cel Bătrân

De asemenea, compania Polaris montează 70 de coşuleţe stradale metalice dotate cu scrumiere, pe strada Mircea cel Bătrân. Iniţiativa de achiziţie a coşuleţelor stradale vine în întâmpinarea eforturilor demarate de autorităţile locale şi are drept scop îmbunătăţirea aspectului estetic şi funcţional al oraşului. Montarea coşuleţelor va începe cu data de 31 octombrie.

Acţiune de ecologizare şi educaţie, alături de elevi

Polaris a demarat acţiunea de ecologizare şi educaţie non-formală pe tema colectării selective a deşeurilor, care s-a desfăşurat pe malul lacului Tăbăcărie în data de 9 octombrie, sub denumirea „Ziua Verde Constanţa“. Scopul acestei acţiuni a fost de a-i familiariza pe elevi cu acţiunile practice şi informative de protejare a mediului, cunoscut fiind faptul că zona lacului Tăbăcărie este arie protejată de lege.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii