Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plajele, luate la control

ro

08 Jun, 2010 02:56 1843 Marime text
curatenie_plaja.jpgO serie de controale privind modul în care sunt amenajate plajele au fost efectuate în acest week-end, la Constanţa.

În acest context, Administratia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a constatat mai multe neregularităţi pe plajele din Mamaia, Modern şi Eforie. În staţiunile Eforie şi Mamaia s-au constatat mai multe probleme legate de gunoiul de pe plajă sau abateri privind dimensiunile beach-barurilor.

La Modern au fost înregistrate nereguli legate de accesul autovehiculelor pe plajă, motiv pentru care s-au montat bariere de acces.

Începând de astăzi, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral pune la dispoziţia tuturor celor care merg la plajă un număr de telefon unde pot suna să facă reclamaţii cu privire la aspectul plajelor. Numărul de telefon este 0241.552.080. Aici se pot reclama aspecte cu privire la accesul pe plajă, starea de curăţenie, dotarea plajelor cu coşuri de gunoi, prezenţa algelor, prezenţa corpurilor ascuţite şi dure - cioburi, sticle sparte, sârmă, pietre, lemn, bucăţi de metal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii