Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Perfecţionare ca expert achiziţii publice şi auditor public intern, două cursuri noi la CCINA

ro

25 Aug, 2015 00:00 2675 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa anunţă organizarea a două cursuri: Expert Achiziţii Publice şi Auditor public intern.
Cursul de perfecţionare Expert Achiziţii Publice este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, iar după examenul de absolvire, cursanţilor li se vor elibera certificate de absolvire recunoscute la nivel naţional.
 
Perioada de desfăşurare a cursului este 14 - 18 septembrie. Cursul este necesar pentru că, începând cu 2014, în fiecare echipă de management de proiect este obligatorie prezenţa unui expert în achiziţii publice, iar absolvenţii vor putea aborda achiziţiile publice dintr-o triplă perspectivă: cea a ofertanţilor, cea a autorităţilor contractante şi cea a realizării achiziţiilor în cadrul proiectelor cu finanţare nerambursabilă.
 
De asemenea, în colaborare cu Asociaţia pentru dezvoltare prin valorificarea resurselor europene - CALLATIS, CCINA organizează cursul de perfecţionare pentru una dintre cele mai noi profesii pe plan naţional, aceea de auditor public intern, un domeniu de actualitate, dar mai ales de viitor pentru o carieră de succes.

Conducătorii instituţiilor publice/organele de conducere colectivă au obligaţia legală de constituire a compartimentului de audit intern, precum şi de asigurare a condiţiilor de funcţionare a acestuia.
 
Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată, iar după examenul de absolvire, cursanţii vor primi certificate de absolvire eliberate de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi recunoscute de Ministerul Educaţiei Naţionale şi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
 
Perioadele de desfăşurare sunt cuprinse între 3 - 6 septembrie şi 15 - 18 octombrie.
 
Relaţii şi înscrieri: Carmen Grigor, Ludovic Fraico şi Dumitra Brun, telefon 0241.619.854, interior 225/221, mobil 0731.335.658, 0734.885.017, e-mail: dru@ccina.ro.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii