Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru îmbunătăţirea standardelor de viaţă Staţia de Pompare Apă Potabilă din Saligny, inaugurată luni de RAJA SA

ro

19 Dec, 2015 00:00 3349 Marime text
De la demararea la nivel naţional a Programului Operaţional Sectorial MEDIU, RAJA SA s-a implicat în mod semnificativ în absorbţia fondurilor europene, prin derularea de proiecte care să asigure îmbunătăţirea standardelor de viaţă ale populaţiei şi de protecţie a mediului.
 
Printre investiţiile derulate în cadrul acestor proiecte se regăseşte şi Contractul CL24 - „Staţie de pompare nouă, extindere aducţiune şi reţea de canalizare şi bazin de egalizare nou“, de care beneficiază locuitorii din oraşul Cernavodă şi din comuna Saligny. În cadrul acestui proiect s-a realizat o conductă de alimentare cu apă potabilă a zonei din sursele de subteran din Medgidia, conductă ce are o lungime de peste 20 de kilometri. Prin această investiţie, cetăţenii oraşului Cernavodă beneficiază de apă de cea mai bună calitate, extrasă din surse de subteran, de la o adâncime de peste 200 de metri. Pe lângă conducta de aducţiune de la Medgidia, la nivelul sistemului de alimentare cu apă a fost construit şi un bazin de înmagazinare, cu capacitatea de 1.000 mc, ce va asigura continuitatea serviciului în cazul apariţiei unor avarii. Programul a cuprins şi extinderea sistemului de canalizare pe o lungime de peste 5 km.
 
Ca urmare a finalizării lucrărilor, pe data de 21 decembrie, va avea loc festivitatea de inaugurare a proiectului, ce se va desfăşura la Staţia de Pompare Apă Potabilă situată la ieşirea din satul Ștefan cel Mare, comuna Saligny.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii