Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensionarii militari constănţeni pleacă la protestul din Capitală

ro

24 Jan, 2011 02:17 1782 Marime text
protest_miting_pensionari_militari_009.jpgAproximativ 150 de militari rezervişti vor pleca în această dimineaţă în capitală pentru a se alătura colegilor din toată ţara care vor protesta împotriva tăierii pensiilor.

După ce în urmă cu o săptămână pensionarii militari au participat la un miting în faţa Prefecturii Constanţa, care s-a încheiat cu un scandal monstru, astăzi, o parte dintre membrii Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă vor fi la Bucureşti la un protest de anvergură. Prin această mişcare de stradă pensionarii militari vor să ceară preşedintelui Traian Băsescu să le fie recunoscute drepturile tăiate de Guvern prin recalcularea pensiilor.

Potrivit celor declarate de Remus Macovei, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă, de la Constanţa vor pleca 150 de pensionari, o parte dintre ei în trei autocare, iar restul cu maşinile personale. „Vom pleca la ora 6.00. La ora 11.00 este programat protestul, până la ora 14.30". Marşul va porni din Piaţa Revoluţiei şi va continua pe următorul traseu: Casa Poporului - sediul SRI - sediul MapN - Academia Militară. „Vom lăsa somaţii cu doleanţele noastre la toate instituţiile militare. Ne cerem doar drepturile", a mai adăugat Macovei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii