Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensionarii - cu subvenţie la căldură, cei care muncesc - fără Sfaturile constănţenilor pentru primarul lor Radu Mazăre

ro

29 Oct, 2012 01:00 3346 Marime text
Radet_-_radet.jpgArticolul publicat în ediţia online din 27 octombrie a cotidianului ZIUA de Constanţa - „Marinarii vor subvenţie la întreţinere: Mazăre - „Nu o să distribui subvenţia egal şi pentru sărac şi pentru bogat. Sunt împotrivă!" (//www.ziuaconstanta.ro/rubrici/social/marinarii-vor-subventie-la-intretinere-mazare--nu-o-sa-distribui-subventia-egal-si-pentru-sarac-si-pentru-bogat-sunt-impotriva-90109.html) a provocat discuţii aprinse între constănţeni.

„Nu o să distribui subvenţia egal şi pentru sărac şi pentru bogat. Sunt împotrivă!", declara, săptămâna trecută, Radu Mazăre. Declaraţia edilului îi nemulţumeşte pe constănţenii care muncesc de dimineaţa până seara pentru a-şi întreţine familiile, în timp ce mulţi pensionari iau în gazdă chiriaşi, fără a declara, însă, veniturile.

„Băiatul ăsta vrea să falimenteze RADET-ul. Cei ce au bani vor găsi surse alternative de încălzire şi se vor debranşa de la RADET, cu sau fără voia lor. În acest fel RADET va da faliment. Primarii pe care nu-i duc capul au reuşit să atragă noi consumatori şi nu să-i respingă. Vezi Braşovul, Ploieştiul. Cei care au făcut ca Mazăre au dat faliment (vezi Brăila), dar în scop electoral merge. În plus cel ce are venitul mai mare contribuie mai mult la bugetul local şi nu beneficiază de nimic în schimb vede că banii lui se duc la campania electorală a lui Mazăre", ne-a semnalat un cititor al cotidianului nostru.

RADET_-_calorifer.jpg

„Domnule primar Radu Mazăre! Să nu vă închipuiţi că un cetăţean din Constanţa care munceşte foarte greu pentru 2.000 de lei trebuie să plătească gigacaloria cu 340 de lei, iar un pensionar care a muncit doar 10 ani şi s-a pensionat să plătească subvenţionat. Deci noi muncim ca să întreţinem pe pensionari? Foarte mulţi pensionari au apartamente închiriate, garsoniere, maşini de lux. Aţi promis că faceţi publică lista cu cei ce au beneficiat de subvenţie şi nu meritau. Se fac abuzuri mari, de aceea vă rugăm să mai analizaţi problema. De ce CET - ul nu merge şi pe păcură ? De ce nu aţi achiziţionat păcura astă vară când era ieftină?", ne-a semnalat un alt constănţean nemulţumit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii