Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paşte bulgăresc,1 mai românesc (video)

ro

27 Apr, 2011 00:00 2163 Marime text
PASTE_BULGARIA_3.jpgTot mai mulţi români au ales să îşi petreacă sărbătorile pascale în Bulgaria. Preţurile mici, condiţiile de cazare şi numărul mare de unităţi deschise au făcut ca în cele câteva zile de vacanţă, pe litoralul bulgăresc să fie mai mulţi români decât bulgari.

In minivacanta de Paste ,turistii romani au ales ca destinatie litoralul bulgaresc. Astfel statiunile Balcik, Albema sau Nisipurile de Aur au devenit neancapatoare in perioada sarbatorilor. Din dorinta de a schimba peisajul, ofertele de cazare atractive sau din nevoia unei evadări pentru cateva zile ,românii au sărbătorit paştele după tradiţiile româneşti.
Cu toate că sărbătoarea paştelui în Bulgaria nu este de aceaşi împortanţă ca în România, hotelierii au făcut tot posibilul ca românii să nu simtă dorul de tara.
Dacă de Paşte staţiunile bulgăreşti au fost in topul preferintelor romanilor,de 1 mai situatia va sta altfel. Ofertele de cazare pentru Costineşti, Neptun-Olimp sau Vama Veche sunt aproape epuizate, ceea ce îi face pe hotelierii români să spere la un start de sezon fericit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii