Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraşul a înflorit în această primăvară Primăria Năvodari plantează zeci de arbuşti şi flori

ro

09 Apr, 2014 00:00 2499 Marime text
Angajaţii Serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Constanţa au plantat trandafiri, ienuperi, petunii, muşcate curgătoare şi arbori decorativi, care vor colora oraşul în tonurile primăverii.
 

La Năvodari, primăvara a început cu înfrumuseţarea oraşului. Angajaţii Primăriei Năvodari au plantat zeci de flori şi copaci în parcul central de la Casa de Cultură, dar şi pe cele mai importante străzi ale oraşului. Plante din diferite soiuri şi copaci vor oferi o nouă înfăţişare parcului de la Casa de Cultură, pe strada Constanţei, la Kilometrul 0, în faţa Bisericilor „Buna Vestire“, „Sfânta Parascheva“, biserica catolică şi cea lipovenească. De asemenea, angajaţii primăriei Năvodari au sădit şi plante ornamentale, ca de exemplu iuca, rezistentă şi pe timpul iernii, oferind astfel puţină primăvară şi în anotimpul rece.

La iniţiativa primăriei Năvodari, lucrătorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală şi-au propus să înverzească oraşul, canalizându-şi eforturile în acest sens. „Aşa cum în fiecare gospodărie vine primăvara, şi în gospodăria oraşului Năvodari am primit acest anotimp. După cum vedeţi, am replantat trandafiri şi ienuperi pentru completări la cei care au fost deterioraţi sau uscaţi. Urmează să mai plantăm încă 60 de ienuperi astăzi, sâmbătă am plantat 30 pe zona Hanul Piraţilor şi Depozitul 10. În continuare, mâine vom primi 5000 de petunii şi 600 de muşcate curgătoare“, a declarat Julieta Beli, şef Formaţie Muncitori Spaţii Verzi. Astfel, turiştii şi locuitorii oraşului care vor trece prin zonele unde au fost plantate aceste minunăţii ale naturii vor putea admira şi câteva arcade pline cu trandafiri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii