Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OPC a dat amenzi de 19.000 lei, in Piata Tomis III

ro

12 Sep, 2009 02:43 1889 Marime text

opc_control..jpgInspectorii de la OPC s-au deplasat, ieri dimineaţă, în Piaţa Tomis III, în urma mai multor sesizări primite la sediul instituţiei.

Patiseria „Delicioasa" a fost prima unitate controlată, verificările finalizându-se cu aplicarea unei amenzi de 10.000 lei. Inspectorii s-au văzut nevoiţi să aştepte ceva vreme în faţa unei uşi închise, dat fiind faptul că angajaţii patiseriei au motivat că nu pot permite accesul fără aprobarea patroanei. Condiţiile de igienă improprii şi faptul că produsele care urmau să fie folosite la preparare nu erau ţinute la temperaturi corespunzătoare, în acest caz crema de ciocolată, au determinat inspectorii să aplice sancţiuni de o sută de milioane lei vechi. Controlul a continuat în piaţa Tomis III, la persoanele care comercializau produse la tarabe. Trei vânzători au fost amendaţi cu câte 3.000 lei fiecare, pentru că, alături de legume, vindeau şuncă afumată şi palincă la pet.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Sep, 2009 03:11 In orasul Harsova de Constanta nu exista OPC . Fiecare firma face ce vrea. Vinde ce vrea ,la orice pret ,de orice calitate .Cine sa-i controleze ? Numai cei de la PAZA SI GARDA fac "controlul" pe calea undelor INVIZIBILE.