Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofertele băncilor Case de vacanţă, spaţii comerciale, ansambluri rezidenţiale

ro

29 Jan, 2014 00:00 2870 Marime text
Apartamente, case de vacanţă, spaţii comerciale, ansambluri rezidenţiale – toate pot fi găsite în ofertele instituţiilor bancare. Ce aţi cumpăra dacă toate aceste bunuri ar fi la dispoziţia dumneavoastră la preţuri cât mai bune? Vom prezenta în cele de mai jos câteva dintre ofertele

La Raiffeisen Bank găseşti multe apartamente şi terenuri. Preţurile sunt comparabile cu cele de pe piaţa imobiliară, dar sunt totuşi mai mici. Pe pagina de internet a Raiffesein Bank se găsesc de vânzare mai multe imobile, printre care: un apartament de două camere, situat la etajul IV a unului bloc construit în anul 1995. Apartamente se află în Hârşova, iar preţul de evaluare este de 17.500 euro. Tot aici se regăseşte o casă de 151 mp, regim de înălţime S+P+E, şi un teren de 650 mp,situate în Valu lui Traian. Preţul de evaluare a vilei este de 128.902 lei. Tot în Valu lui Traian mai poate fi achiziţionată o casă de casă de 199 mp, regim de înălţime P+M, şi un teren de 289 mp. Preţul imobilului este de 42.900 mp. Dacă vreţi să vă mutaţi la Năvodari, puteţi opta pentru un apartament de patru camere, care se vinde pe preţul de 33.910 euro.

Şi BCR a postat pe pagina sa de internet un şir de bunuri imobile pe care încearcă să le valorifice. Printre acestea se numără o casă de 45 mp, situată în Ovidiu, la preţul de 37.305 lei, casă de 75 mp şi un teren de 322 mp, situate în Valu lui Traian, la preţul de 119.178 lei, o casă de 51 mp şi teren de 284 mp, situate în Mangalia, la preţul de 65.087 lei.

La BRD poţi achiziţiona un spaţiu comercial de 52,19 mp, situat în Cernavodă. Este vorba despre un imobil situat la parterul unui bloc şi compus dintr-o cameră şi dependenţe. Preţul de evaluare este de 59.199 lei. Aceeaşi instituţie bancară vinde un depozit, compus din teren şi construcţii, situat în Constanţa. Terenul are o suprafaţă de 808 mp şi este ocupat de construcţii în proporţie de 60%. Preţul de evaluare este de 120.750 euro. Pe pagina de internet a BRD mai există şi o pensiune situată în Eforie Sud, care se vinde la preţul de 867.845 lei. Pensiunea de 174,47 mp este situată pe un teren de 300 mp şi are un regim de înălţime C1+P+2E.

Cum poţi participa la licitaţii

Orice licitaţie de executare silită are un preţ de începere, care este, de regula, preţul la care bunul a fost evaluat. Dacă nu se vinde, la nouă licitaţie, preţul de pornire va cobori la 75% din cel la care a fost evaluat şi tot aşa. Ca să participi la o licitaţie trebuie să depui o cauţiune de 10% din preţul de vânzare minim. Cei interesaţi sunt obligaţi să depună într-un cont al băncii respective, până la termenul licitaţiei, 10% din preţul cerut, dovada ataşându-se la oferta de cumpărare. Dovada consemnării va fi ataşată ofertei de cumpărare. Toşi cei interesaţi de cumpărarea unui astfel de bun trebuie să facă o ofertă de cumpărare cu cel puţin cinci zile înainte de termenul fixat pentru licitaţie. În cazul în care nu câştigi licitaţia, vei recupera banii în urma unei cereri. adresate executorului. În ziua licitaţiei, cea mai bună ofertă va avea câştig de cauză.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii