Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena Cine crede că Mironescu a fost pus la MAI să-l aresteze pe Mazăre...

ro

10 Jan, 2011 01:44 4092 Marime text
cap_9.jpgÎn ajunul Bobotezei (5 ianuarie 2011), veste mare pentru PDL Constanţa: Laurenţiu Mironescu a primit avizul favorabil nr. 869323 al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici pentru exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare, a funcţiei de secretar general al Ministerului Afacerilor şi Internelor. Ziua de 6 ianuarie 2011 aduce cu sine decizia primului- ministru privind exercitarea funcţiei de secretar general al MAI de către acelaşi Laurenţiu Mironescu.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 416 din 09 mai 2007, secretarul general al ministerului este ajutat de trei secretari generali adjuncţi.

Milena_Farcas_02.jpgDin Monitorul Oficial al României, partea I, nr 519/26 VII 2010, reiese că secretarul general al MAI (în prezent Laurenţiu Mironescu), coordonează Direcţia Generală Management şi Resurse Umane, Direcţia Generală Logistică, Direcţia Generală Financiară, Direcţia Generală pentru Comunicate şi Tehnologia Informaţiei, Direcţia Generală Medicală, Direcţia Generală Informare şi Relaţii Publice. Relativ recent, printr-un ordin al ministrului, Arhivele Naţionale ale României au trecut în subordinea secretarului general. Este posibil ca fişa postului secretarului general al Ministerului Administraţiei şi Internelor să fie secretă.

Data naşterii lui Laurenţiu Mironescu, 24 martie 1968, ne oferă informaţii importante despre caracterul său.

Cifra destinului său, 6 din 3 şi 3, ne dezvăluie că i se potriveşte perfect profesia de dascăl

A simţit, a intuit şi, un timp, de prin anul 2000, a fost şi lector universitar la Universitatea Maritimă Constanţa. Mironescu este, conform cifrei destinului său, permanent preocupat, vigilent, de încredere, implicat, dar şi enervant de curios, obosindu-i pe cei apropiaţi cu opiniile sale despre cum ar trebui să facă sau să acţioneze, să gândească fiecare pentru ca lucrurile să decurgă mai bine. Este adevărat, nu toţi primesc bucuroşi sfaturile lui, care au tentă de ordin. Are nevoie de recunoaştere publică şi munceşte pentru a o câştiga. Cifra 3 care se repetă în destin depune mărturie pentru talentul de a concepe, de a inventa strategii, pentru capacitatea de a păstra secretele în deplină siguranţă, dar şi pentru intoleranţa şi impulsivitatea pe care uneori nu se sfieşte a le scoate la iveală. Se descurcă excelent în public, are un simţ al umorului deosebit şi darul de a se exprima cursiv. Tot cifra 3 repetată din destin şopteşte despre necesitatea riscului.

Dansează, face giumbuşlucuri pe muchia subţire şi ascuţită a cuţitului, fără a se dezechilibra, fără a se tăia

Nu înţelege un alt mod de viaţă şi când nu trăieşte agitat se plictiseşte. Dacă într-o zi nu a fost lăudat, mângâiat, e trist, morocănos. Tânjeşte după manifestări ale simpatiei celorlalţi faţă de el. Atenţie, el trebuie să primească, nu neapărat să ofere. Se încadrează perfect într-un peisaj pompos, simandicos; simte, îl caută, se descurcă bine. Urăşte singurătatea şi momentele în care e musai a-şi face un sumar real al faptelor sale. Ar putea fi nemulţumit. Mai bine evită. Dacă vrei să-l pedepseşti, îl laşi singur. Dacă vrei să-l premiezi, îi lauzi prestaţia. Latura materială este importantă, dar nu face eforturi istovitoare pentru a câştiga banii, cât pentru a câştiga reputaţie. În numerograma zilei de naştere apar două linii importante, cea a organizării şi cea a inteligenţei.

Întotdeauna se va pregăti temeinic înainte de a trece la acţiune şi orice informaţie va fi trecută prin filtrul raţiunii

Esenţial este că din aceeaşi numerogramă lipsesc doar două cifre: 5 şi 7. Lipsa cifrei 5 are ca efect necesitatea existenţei permanente a unui partener care să-i suporte toanele, care să-l determine însă a duce totul până la capăt. Lipsa partenerului ar avea ca efect implicarea lui Mironescu în mai multe proiecte în acelaşi timp şi riscul de a renunţa la multe dintre ele. Lipsa lui 7 subliniază nevoia de a fi mereu împreună cu altcineva şi teama de singurătate. Are respect pentru opiniile altora, noroc permanent, inventivitate, putere de muncă, nevoie de căsnicie (indiferent de numărul căsniciilor), atenţie deosebită la detalii (este chiţibuşar) şi este deosebit de punctual dacă este neapărat nevoie. Cifra energetică, cea care însumează cifra numelui complet (cu informaţii despre comportament) şi cifra destinului (cu date despre caracter) pun în lumină ce anume poate realiza Laurenţiu Mironescu. Cifra energetică 1, prezentă în numerograma lui Mironescu, sugerează calităţile de lider, ambiţia îndârjită a acestuia şi faptul că cel mai bine se va descurca de pe poziţia de şef.

El face parte din categoria restrânsă a celor ce ştiu ce vor şi se pricep la ceea ce trebuie să facă după ce ajung pe scaune de catifea

Exemple evidente: director general, preşedinte al Consiliului de Administraţie CN APM Constanţa, director coordonare CERONAV Constanţa, din 2004 deputat, iar acum secretar general al MAI. A fost numit în această funcţie într-o perioadă norocoasă pentru el (care va dura până la 57 ani), cu vibraţie 6, în care tot ceea ce întreprinde este temeinic. În aceeaşi perioadă, cifra provocării este 0, adică nimic nu-l poate împiedica să realizeze ceea ce îşi doreşte. Anul 2011 are pentru Laurenţiu Mironescu o vibraţie 4. Dat fiind că anul universal 2011 are tot vibraţia 4, Mironescu va fi încă o dată favorizat de soartă. În acest an, pune bazele serioase ale unor importante afaceri, îşi stabileşte priorităţile, îşi consolidează poziţia, imaginea, munceşte mult, este de o insensibilitate uluitoare, dar are ocazia să investească în niscaiva bunuri imobiliare. Luna ianuarie, cu a sa vibraţie 5, i-a oferit proaspătului secretar general MAI şansa unei vieţi noi, o nouă viziune despre viaţă şi muncă. Ziua de 6 ianuarie, în care a apărut decizia de numire, a avut o vibraţie 2, aducându-i recunoaşterea publică şi un parteneriat important.

Interesantă este potrivirea sau compatibilitatea lui Laurenţiu Mironescu cu Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa

Cei doi sunt la fel de serioşi, de implicaţi când trebuie şi, de este necesar, ascund cu dibăcie la fel de multe secrete, duc o viaţă plină de riscuri, sunt la fel de agitaţi şi de inventivi, respectă la fel de mult valorile familiei. Cei doi se potrivesc foarte bine, chiar dacă s-ar putea manifesta zgomotos, la nevoie, unul împotriva celuilalt. Cei doi au aceeaşi cifră a vocalelor 8, adică-şi doresc la fel de mult să acceadă, să câştige în orice dispută şi să aibă o situaţie financiară prosperă. Spre deosebire de Radu Ştefan Mazăre, care este un as în privinţa multelor înfăţişări şi roluri, Laurenţiu Mironescu nu se poate preface.

Şeful lui Laurenţiu Mironescu, Ministrul MAI Constantin Traian Igas, era încă din faşă cadru militar activ

Cifrele demonstrează acest lucru: cifra destinului 8 (militarul de carieră, ordonat, minuţios, atent la detalii, punctual) din doi de 4 (rece, categoric, loial, muncitor, stabil, pragmatic), cifra zilei de naştere 2 (partener de nădejde, diplomat, cu opinii de nezdruncinat şi respect faţă de ceilalţi), cei trei de 9 din numerograma zilei de naştere (preia informaţii rapid, le prelucrează şi le aplică neîntârziat), cifra energetică 8, tot a războiului şi a calităţilor tactice deosebite, ne dau încrederea că este omul potrivit la locul potrivit. Nici o şansă să-l îmblânzească lacrimile cuiva. El ştie că şansa îi stă în munca prestată şi în atenţia deosebită, îi lipseşte cifra 3, dar compensează printr-o rezistenţă uluitoare la efort.

Pare-se că Mironescu iar a avut noroc! Sâmbătă, 8 ianuarie 2011, la ora 12.00, Laurenţiu Mironescu era la minister, muncea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • p.traian 26 May, 2011 08:51 Din puntul meu de vedere Mironescu este nevinovat. Daca a primit certificat de securitate inseamna ca e curat.