Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neglijenţa face victime (video)

ro

12 Jan, 2011 02:17 1931 Marime text
ACCIDENT_COPIL_2.jpgLa un pas de linşaj. Un şofer implicat, aseară într-un accident rutier, petrecut în zona Casei de Cultură, în urma căruia a murit un copil a fost la un pas de a fi omorât de rudele victimei. Peste o sută de persoane s-au adunat la locul tragediei unde au făcut scandal, au blocat intersecţia şi s-au încăierat apoi cu poliţiştii.

ACCIDENT_COPIL_3.jpgCopilul de numai cinci ani a plecat singur la magazinul din colţ. A traversat în fugă şi atunci s-a produs tragedia. Când a aflat că fiul său a murit, mama acestuia a leşinat şi a avut nevoie de interevnţia medicilor. În stare de şoc a fost şi tatăl micuţului. Şoferul implicat în accident a fost testat cu aparatul DRAGER, iar rezultatul a fost negativ. Bărbatul a fost urcat de poliţişti în maşină pentru a da declaraţii, însă din cauza furiei rudelor victimei, care au încercat să intre peste el, oamenii legii au fost nevoiţi să-l ia pe şofer de la locul accidentului. Peste o sută de persoane s-au adunat la locul tragediei.

Deşi nu au fost martori la tragedie, mai toată lumea îşi dă cu părerea despre ce s-a întâmplat în momentul producerii accidentului. Circul a continuat şi în momentul în care a venit maşina de la morgă pentru a lua corpul copilului. Minute în şir s-au chinuit poliţiştii să mute trupul neînsufleţit însă fără succes. Într-un final au renunţat, iar ambulanţa a plecat urmând să facă transferul în altă parte. Rudele înfuriate s-au luat la bătaie între ele, apoi au vrut să plece la spital pentru a-l prinde pe şofer, însă spiritele au fost calmate în cele din urmă cu greu de poliţişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii