Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ne putem aştepta, oricând, la bucăţi căzătoare din tavanul City Park?

ro

11 Feb, 2013 22:35 3455 Marime text
DESCHIDERE_CIty_City.jpgSăptămâna trecută, într-un centru comercial din Constanţa, o bucată de tavan a căzut peste câţiva cumpărători.

Evenimentul s-a petrecut în City Park Mall, mai exact în magazinul Adidas. O porţiune din tavanul fals, cu tot cu spoturi, a căzut cu zgomot, provocând panică printre cumpărători. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar constănţenii care obişnuiau să vină aici pentru cumpărături şi-au pus semne de întrebare. Mai sunt oare în siguranţă atunci când intră în acest centru comercial? Nu riscă să se trezească şi ei cu o bucată de tavan în cap? Sau cu un geam spart? Ar trebui să-şi pună căşti de protecţie atunci când intră după o pereche de cizme sau o pâine? Am vrut să-i punem aceste întrebări directorului general al City Park Mall, Sorin Scîntei.

city_city_park_mall_prabusire_tavan_2.jpg L-am sunat de nenumărate ori, i-am trimis şi un sms în care i-am comunicat ce dorim să-l întrebă, am fost şi la City Park Mall, însă gardienii ... şi-au făcut datoria faţă de cel care i-a angajat. În aceste condiţii, îl aşteptăm de directorul general al City Park Mall, Sorin Scîntei să ne răspundă la aceste întrebări. Ori au ceva de ascuns?

Reamintim că acesta nu este singurul incident de acest fel în respectivul centru comercial. În luna octombrie 2011, un geam de la balustrada etajului 1 al City Park Mall a căzut peste o femeie care se afla la parter. La un moment dat, Cristina Palău s-a trezit cu geamul în cap în timp ce se plimba prin City Park Mall cu bebeluşul de 9 luni şi soţul. Femeia a suferit un traumatism cranian închis şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. City Park Mall of Constanţa este deţinut de compania israeliană Neo City Group, al cărui reprezentant este fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Mall-ul din Constanţa are un trafic mediu de 20.000 de vizitatori pe zi, în timpul săptămânii, şi de 25.000 de vizitatori pe zi, în week-end.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii