Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Merituoşii de la Liceul „George Călinescu"

ro

11 Apr, 2012 03:06 1923 Marime text
Elevii de la Liceul Teoretic „George Călinescu" s-au întors zilele acestea de la olimpiadele naţionale cu rezultate dintre cele mai merituoase.

Georgiana Elvira Cozma, elevă în clasa a IX-a, îndrumată de profesorul Elena Crăcea, a obţinut premiul I şi premiul special pentru o traducere perfectă, la Olimpiada Naţională de Limba Latină.

Elevul Robert Ampoiţan din clasa a IX-a (profesor Mihaela Popescu) a obţinut premiul I la Olimpiada Naţională de Limba Germană. Tot el şi-a adjudecat şi premiul al III-lea la proba de proiect, fiind selectat să participe la un proiect internaţional derulat de Institutul „Goethe" din Bucureşti. De asemenea, au fost distinşi cu menţiuni următorii elevi: Olivia Pană (clasa a IX-a) - limba franceză, Maria Valentina Popa (clasa a XII-a) - limba spaniolă, Sabina Loghin (clasa a IX-a), Mădălina Negruşer (clasa a X-a) şi Claudia Stănescu, clasa a XI-a, pregătite de profesoara de limba italiană Daniela Grigore. „Prin performanţele lor, elevii călinescieni au demonstrat încă o dată dorinţa de perfecţionare şi de atingere a performanţei, precum şi faptul că liceul nostru se individualizează prin studiul limbilor străine la cel mai înalt nivel" a declarat profesoara Cristina Zaharia, directoarea Liceului Teoretic „George Călinescu".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii