Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marinarii vor subvenţie la întreţinere Mazăre - „Nu o să distribui subvenţia egal şi pentru sărac şi pentru bogat. Sunt împotrivă!"

ro

27 Oct, 2012 01:24 2947 Marime text
08_intretinere_Radu_Mazare.jpgAnul acesta, constănţenii vor plăti energia termică la acelaşi nivel ca şi anul trecut, iar municipalitatea nu va modifica modul de acordare a subvenţiilor.

„Pot să îi asigur pe constănţeni că în acest an vor plăti la fel ca anul trecut, pot să îi îndemn pe cei care nu au venit, să-şi facă cerere de subvenţie, însă principiul solidarităţii sociale aplicat peste tot în această lume prin care cei sărmani sunt ajutaţi de către stat va fi respectat întocmai de municipalitate. Este adevărat că alte primării din ţară sau pe alţi primari nu i-a dus capul şi nu au ştiut cum să facă această acordare diferenţiată a subvenţiei în funcţie de venit. Aici sunt două aspecte: unu - mi se pare imoral să-i tai unei bătrâne cu o pensie de 4 milioane de lei, să-i tai subvenţia, şi să-mi acord mie; doi - însuşi Guvernul acordă acele mici ajutoare în funcţie de venit. Nu o să distribui subvenţia egal şi pentru sărac şi pentru bogat. Sunt împotrivă!", a declarat Radu Mazăre. Acesta a mai precizat că i s-a atras atenţia asupra unor aspecte ce ţin de acordarea subvenţiei anul trecut: „Înţeleg că sunt anumite probleme cu marinarii. Sunt unii marinari care au contracte cu companii străine, soţia doamna stă acasă şi stă acasă, întrucât domnul marinar nu a declarat veniturile în România. Din păcate, cei care ne reclamă, ne reclamă la nivelul general. Sunt mulţi administratori care spun: uite, e marinar, nevastă-sa e plină de bijuterii şi primeşte subvenţie. Eu le-am spus că nu am de unde să ştiu şi, când constată situaţii de genul acesta, să le semnaleze la Primărie. Nu vrea niciunul. Ei ar vrea să le-o dăm egal, să beneficieze şi săracul şi bogatul la fel. Să vă fie foarte clar: dacă am acorda şi pentru bogat şi pentru sărac la fel, atunci amărâţii, cărora noi le dăm o sumă mare subvenţie acum, ar primi mult mai puţin şi ar fi în imposibilitate de a-şi plăti întreţinerea".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • unu 27 Oct, 2012 08:44 pai tu decizi totul in orasul asta??