Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manifestări ştiinţifice şi artistice în cadrul evenimentului „Primăvara artelor“

ro

31 Mar, 2014 00:00 2925 Marime text
Facultatea de Arte din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa organizează, în perioada 31 martie - 11 aprilie, un maraton de evenimente, care va cuprinde spectacole, expoziţii tematice, concerte, mese rotunde şi work-shopuri. Studenţii şi masteranzii de la toate specializările prezintă, alături de profesorii coordonatori, colegilor, dar şi publicului larg manifestările artistice şi ştiinţifice, însumate sub genericul „Primăvara artelor”. Evenimentele vin în deschiderea Zilelor Porţilor Deschise, manifestare cu tradiţie a universităţii, prin care îşi va prezenta şi promova oferta educaţională pentru anul 2014.
 
Astfel, astăzi, de la ora 17.00, va avea loc, în Aula Magna, spectacolul „Pachetul de acasă”, music-hall-ul prezentat în premieră de studenţi, masteranzi şi profesori din cadrul mai multor specializări ale Facultăţii de Arte. În introducerea acestui spectacol va fi organizată o masă rotundă, de la ora 13.00, pe tema „Educaţia globală şi studentul secolului XXI”, la Sala Studio.
Programul manifestărilor mai cuprinde concursul „Cel mai bun solfegist”, organizat mâine, în Sala Studio. Pe 2 aprilie veţi putea participa la Sesiunea de comunicări ştiinţifice a studenţilor Facultăţii de Arte - specializarea Muzică, de la ora 10.00, la Sala Studio, iar de la 17.00 va fi pus în scenă Concertul studenţilor Facultăţii de Arte, în Aula Magna.

Programul zilei de 3 aprilie va fi încărcat, cuprinzând o Sesiune de comunicări ştiinţifice a studenţilor Facultăţii de Arte - specializarea Arte vizuale, la ora 10.00, la Sala de Curs a Căminului 2, masă rotundă cu tema „Tradiţii şi obiceiuri în Dobrogea”, de la ora 12.00, la Sala 4 şi Expoziţia „Feţe, feţe”, organizată de la ora 17.00, la Campusul Universitar. Maratonul evenimentelor continuă în data de 5 aprilie cu work-shopul „Arta actorului şi mecanismele logice”, organizat la ora 11.00, la sala Piaţa Chiliei, iar pe 7 aprilie, de la ora 16.00, sunteţi aşteptaţi la masa rotundă „Revista Facultăţii de Arte - premize şi perspective”, la Sala Studio. În încheierea proiectului „Primăvara artelor”, va avea loc, miercuri, 9 aprilie, lansarea cărţii „De la teatralitate la realitatea filmică”, de conf. univ. Geo Dobre, la Sala Studio, la ora 11.00, şi recitalul vocal „Muzeul de Artă”, susţinut în data de 11 aprilie, de la ora 17.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii