Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuinte de la egipteni, in buricul orasului (galerie foto)

ro

24 Mar, 2009 02:59 7113 Marime text
egipteni_2.jpgÎn plină criză financiară şi colaps al afacerilor din imobiliare, SC Rezkozan Impex SRL Constanţa încearcă să se menţină pe poziţii şi să ducă la bun sfârşit proiectul de construire a unui imobil de 12 locuinţe.

egipteni.jpgPotrivit documentaţiei depuse la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, pe strada General Manu nr. 60 se va înălţa un imobil care să aibă, la etajele 1-6, între unu şi patru apartamente pe fiecare nivel. La parter şi la mezanin vor fi amenajate birouri, iar la subsol vor fi realizate 16 parcări supraetajate cu platforme hidraulice. Clădirea, care va fi ridicată pe o suprafaţă de 275,34 metri pătraţi, este situată într-o zonă centrală a municipiului, cuprinsă între arterele de circulaţie majoră. La nord, va avea bulevardul Mamaia, la Est - bulevardul Tomis, la sud - strada Ştefan cel Mare, iar la Vest - strada I. Ghe. Duca. În şedinţa de Consiliu Local Municipal Constanţa din luna februarie a fost aprobat planul urbanistic zonal al proiectului „construire imobil S+D+P+M+4-6E+T - locuinţe şi spaţii comerciale". Beneficiarul investiţiei este Rezkozan Impex SRL Constanţa, firmă înfiinţată în 2001, care are drept obiectiv de activitate prelucrarea şi comercializarea lemnului. Conform Oficiului pentru Registrul Comerţului, egiptenii Hesham El-Tabei El Said Rezk, Taha El Tabei El Said Rezk, El Tabei El Said Khalil Rezk şi Hany El Tabei Al Said Rezk sunt administratori ai SC Rezkozan Impex. Firma are trei puncte de lucru deschise în Constanţa, unul dintre ele fiind cel unde se va ridica imobilul în cauză, şi unul în Hunedoara. În afară de Rezkozan Impex, Hesham El Tabei El-Said Rezk mai deţine firma Jaohar Uk SRL, cu sediul pe Ştefan cel Mare Constanţa, înfiinţată în ianuarie 2007.

„Nu se ştie dacă vom mai construi"

Însă socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, iar de proiectul egiptenilor de la Rezkozan, care în vara lui 2007 vroiau să investească în înălţarea unui imobil de şase etaje în buricul oraşului, ar putea să se aleagă praful. Mihaela Frăţilă, contabilul societăţii, a declarat că nu a fost organizată încă o licitaţie pentru încheierea unui contract cu o firmă de construcţii pentru ridicarea imobilului, iar în acest moment, administratorii firmei nu ştiu dacă vor realiza sau nu locuinţele.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii