Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitatia pentru intretinerea artezienelor din Constanta, anulata din vina SEAP

ro

04 May, 2010 03:17 1497 Marime text
cap_7.jpgÎn cursul zilei de ieri, pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, licitaţia de la Municipiul Constanţa referitoare la serviciile de întreţinere şi supraveghere fântâni arteziene şi bazine ornamentale pentru sezonul 2010 apărea ca fiind anulată.

Potrivit celor declarate de Lucia Andrei, inspector în cadrul Confort Urban, procedura de achiziţie publică a fost anulată ieri la ora 11.26, pentru că cei de la SEAP au publicat licitaţia ca fiind una desfăşurată online în loc de offline, aşa cum este de fapt. „A fost anulată, dar în trei - patru zile ar trebui să apară din nou pe site", a mai adăugat inspectorul de la Confort Urban. Potrivit datelor prezentate pe site-ul autorităţii, procedura de achiziţie publică a fost anulată din cauza unor abateri grave de la prevederile legislative care afectează procedura de atribuire sau care face imposibilă încheierea contractului.

Licitaţia pentru delegarea acestui serviciu urmează să se desfăşoare pe 13 mai, cu începere de la ora 10.00, data limită de depunere a ofertelor fiind 12 mai. Municipalitatea a alocat pentru acest contract 500.000 de lei, fără TVA. Din aceşti bani, societatea care va primi contractul va trebui să menţină în stare de funcţionare 18 fântâni şi bazine ornamentale, amplasate în Municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia, inclusiv cele din sensurile giratorii. Anul trecut aceeaşi licitaţie a fost câştigată de SC Mobitom SA, căreia i s-a dat un contract de 535.231 lei, fără TVA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii