Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legendary Pub, distrus în incendiul care a mistuit restaurantul Beirut Ce legătură există între administratorii celor două firme (galerie foto)

ro

08 Apr, 2014 00:00 4248 Marime text
Incendiul de proporţii care a cuprins sâmbătă seara imobilul în care funcţionau restaurantul cu specific libanez Beirut şi clubul Legendary Pub a trezit multe semne de întrebare în ceea ce priveşte funcţionarea respectivelor localuri în conformitate cu normele legale în vigoare. Deşi în clubul Legendary Pub se aflau aproximativ 100 de persoane, în momentul în care a izbucnit incendiul, acestea au fost evacuate în siguranţă, spre deosebire de nenorocirea petrecută la restaurantul libanez, unde trei persoane au decedat.
Iată coordonatele afacerii Legendary Pub. Se pare că mansarda în care funcţiona clubul era punctul de lucru secundar al societăţii Legendary Pub SRL-D, localul desfăşurându-şi activitatea aici în baza contractului contractului de subînchiriere emis de Middle East Partners SRL în data de 15 aprilie 2013, cu o perioadă de valabilitate de 2 ani. Amintim că pe societatea SC Middle East Partners SRL funcţiona şi restaurantul Beirut, afacerea fiind administrată de Karam George şi Karam Joceline Ep. Youssef Baaklini.

Al doilea punct de lucru secundar al societăţii este reprezentat de sectorul de plajă Mamaia V, mai exact subsectorul 11. Acesta funcţionează în baza contractului de închiriere emis de Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, în data de 10 mai 2013, fiind valabil până în anul 2022.
Potrivit datelor oferite de Registrul Comerţului, obiectul de activitate al SC Legendary Pub SRL-D este reprezentat de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“, cât şi de alte activităţi recreative şi distractive.
Deşi are puncte de lucru în sedii secundare, societatea Legendary Pub SRL-D are sediul social în satul Cumpăna, comuna Cumpăna, Şoseaua Constanţei, nr. FN din judeţul Constanţa. Firma este administrată de Cristina Opriş care este, de asemenea, şi unicul asociat al societăţii înfiinţate în 15 februarie 2013.

Deşi în registrele oficiale Cristina Opriş apare ca singur acţionar şi asociat al firmei, toate mesajele de încurajare de pe pagina oficială de Facebook a pub-ului sunt adresate unei persoane numite Mihai. Din ce reiese din activitatea de pe pagina de Facebook a Cristinei Opriş, cât şi din cea de pe pagina oficială a Legendary Pub Constanta, acesta este partenerul de viaţă al Cristinei şi se pare că era cunoscut printre apropiaţi drept proprietar al localului. „Ne pare extrem de rău pentru ce s-a întâmplat, dar ştim că eşti un ambiţios şi că nu te vei lăsa uşor. Noi îţi suntem alături măcar cu o vorbă, dacă altfel nu putem, îţi dorim din suflet mult noroc şi Legendary Pub Constanţa va merge înainte...Te pupăm, Mihai, şi cu siguranţă în vară vom fi pe plajă!” a scris Elena Ghidarcea, ieri, pe pagina pub-ului.
Tot din comentariile postate pe pagina de Facebook Legendary Pub Constanţa am aflat că localul nu ar avea asigurare şi că, din acest motiv, nu există încă siguranţa că se va redeschide. Am încercat să o contactăm pe Cristina Opriş, pe numărul de telefon al firmei, pentru declaraţii şi informaţii suplimentare, dar, deocamdată, nu a răspuns nimeni la numărul existent în datele Registrului Comerţului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii