Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Semănătorilor, din zona Trocadero (galerie foto)

ro

17 Nov, 2012 00:46 4076 Marime text

08_strada_-_strada_semanatorului_2.jpgCotidianul ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

IMG_0813.jpg

În ediţia de astăzi, vă prezentăm strada Semănătorului care începe din din zona Trocadero, ajungând până în cartierul Inel I. Această arteră a municipiului se intersectează cu următoarele străzi: Barbu Ştefănescu Delavrancea, Nicolae Grigorescu, Grănicerului şi Soveja. Ca şi în cazul străzii Bravilor, şi aici, adică pe strada Semănătorilor, am ajuns la sugestia cititorilor noştri, care ne-au scris. De altfel, aşteptăm în continuare sesizările dumneavoastră şi le vom da curs. Revenind la strada Semănătorilor, precizăm că am găsit şi aici nelipsitele gropi din carosabil, trotuarele pe care cu greu te poţi deplasa, din cauza stării deplorabile în care se află. Uneori, ai impresia că, recent, Constanţa a fost supusă unui bombardament. Autoritatea locală se face că plouă, iar constănţenii care locuiesc pe această stradă speră că vor ajunge şi la ei utilajele care toarnă asfalt.

IMG_0805.jpg

Strada Semănătorilor face parte din Colegiul 9. La alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru Colegiul 9 concurează Florin-Daniel Toma (candidat din partea UDMR), Remus-Florinel Cernea (candidat din partea PSD), Dănuţ Culeţu (candidat din partea ARD), Dumitru Bădrăgan (candidat din partea Partidului Ecologist Român), Gheorghe Slabu (candidat din partea PP-DD) şi Dumitru Inderjoschi (din partea Partidului România Mare).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Antoanetea 17 Nov, 2012 01:10 Nu inteleg de ce nu ati fotografiat si gangurile acelea (numite intrarea Semanatorului) care se afla pe strada Semanatorului, carutele cu caii, v-as ruga sa veniti duminica sa vedeti ce se intimpla in aceasta zona si in ce hal sunt chinuite animalele (caii, poneii toate calestile pe care le vedeti in mamaia,vara si poneii sunt pe aceasta strada)in centrul orasului Constanta, mirosul de balega, urina de la acestia care nu au grupuri sanitare. Va multumesc,