Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Cuza Vodă din centrul municipiului (galerie foto)

ro

27 Jan, 2013 22:14 4543 Marime text
strada.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Cuza Vodă este situată paralel cu bulevardul Ferdinand şi se intersectează cu străzile Atelierelor, I.G.Duca, Mercur, Mihai Viteazu, Miron Costin şi Răscoalei. Chiar dacă se află în centrul Constanţei, nici această arteră nu a scăpat de soarta celorlalte drumuri, alei, străzi şi intrări din oraş. Zeci de gropi, porţiuni întregi de stradă fără pic de asfalt şi trotuare impracticabile - aşa arată o stradă dintr-un oraş port, situat pe malul Mării Negre. Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cami 01 Mar, 2013 15:04 Cum sa vada primarul daca este tot timpul plecat, el stie sa le deala bosorogi mila si-si asigura mandatul in rest D-zeu cu mila.Sa mearga si el sa vada Brasovul, Sibiul, Clujul si alte orase care sunt chiar europene, nu rahatul asta de oras in care iti vine sa vomiti.Sa-i fie rusine acestui asa zis primar....??????