Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

I-a înghiţit pământul (video)

ro

23 Apr, 2011 02:05 2245 Marime text
mal_cernavoda3.jpg

Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste ei. Cei doi lucrau la reţeaua de canalizare a oraşului Cernavodă . Bărbatul care a pierit sub maldărul de pământ avea 32 de ani şi doi copii.

Cei doi muncitori erau angajati la o societate comerciala din Cernavoda si lucrau la inlocuirea retelei de canalizare din oras. Oamenii au sapat un sant adanc de cinci metri pe care nu l-au sustinut însă cu cofrage. In momentul in care malul s-a surpat , cei doi au fost prinsi sub tonele de pamant. Unul dintre ei a reusit sa scape dar s-a ales cu coloana vertebrală rupta. Pentru aducerea la suprafata a celuilalt a fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare.

Medicii sosiţi la faţa locului, nu au putut decat sa constate decesul barbatului. Vestea mortii a cazut ca un trasnet asupra rudelor tanarului de 32 de ani.

Rudele spun ca malul nu a fost consolidat corespunzător şi din acest motiv s-a prăbuşit.

Inspectorii de la protectia muncii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul şi dacă au fost respectate normele de protecţia muncii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii