Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Hristos se naşte! Primeşte-l şi dăruieşte!“, apel lansat de Arimex Comexim 2000 SRL şi Asociaţia „Suflete Deschise“

ro

24 Dec, 2015 00:00 3838 Marime text


Ca de fiecare dată, în pragul sărbătorilor de iarnă, Arimex Comexim 2000 SRL, Arhiepiscopia Tomisului şi Asociaţia „Suflete deschise“ au întins o mână de ajutor celor aflaţi în dificultate. Astfel, peste 300 de familii necăjite din Constanţa au primit alimente, dulciuri şi fructe. Voluntarii Asociaţiei „Suflete Deschise“, împreună cu părintele Cezar Axente, pr. Gigi Cristea şi pr. diacon Cristinel Mușat Vasile, au împărţit alimente persoanelor sărmane, celor cu dizabilităţi, membre ale Asociaţiei Naţionale a Nevăzătorilor din România, Filiala Constanţa, persoanelor cu dizabilităţi din cadrul Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, Filiala Constanţa, dar şi oamenilor străzii, fără adăpost.


 
„Hristos se naşte. Adevărul veşnic Se naşte! Dreptatea veşnică Se naşte! Dragostea veşnică Se naşte! Binele veşnic Se naşte! Viaţa veşnică Se naşte! Să-L primim pe Hristos în sufletul nostru. Primindu-L, pacea şi liniștea ne vor călăuzi şi ne vor încălzi inimile. Vom putea dărui la rândul nostru cel mai frumos, cel mai mare dar pe care îl poate oferi un om altui om - prezenţa iubitoare. Pe lângă aceasta, orice altceva, oricât de costisitor şi de frumos ar fi, nu înseamnă mare lucru. Adevărata dăruire începe atunci când, nemaiavând nimic de dat, ne oferim pe noi înşine printr-o vorbă bună, o mângâiere sau o ascultare atentă a celuilalt. Dăruind aceasta, ne asemănăm cu Dumnezeu, care este Iubire. Să nu uităm că suntem responsabili de Darul pe care ni l-a făcut Dumnezeu. Aceasta înseamnă că în orice moment al vieţii trebuie să răspundem afirmativ când suntem chemaţi să dăm ceva. Când credem că nu avem nimic de dăruit, înseamnă ca ne-am îndepărtat de Hristos, care este sursă nesfârşită de bucurie. Dacă nu oferim nimic, nu avem Crăciun!“, a declarat Petre Preda, reprezentantul SC Arimex Comexim 2000 SRL.
 
De asemenea, Petre Preda a ţinut să mulţumească Dobrogea Grup SA, Agroalim Distribution  SRL, Cristim 2 Prodcom SRL, Overseas Group Impex SRL, Ella Glob SRL şi Delaco Distribution SA, care s-au alăturat îndemnului şi au arătat că le pasă de semeni. „Le dorim tuturor sărbători binecuvântate!“, a urat Petre Preda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii