Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul afaceristului Pufleanu investeşte în Satul de Vacanţă

ro

14 Jun, 2014 00:00 8099 Marime text
Pufleanu Dan şi SC Confort Urban SA au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în vederea emiterii acordului de mediu, proiectul „Modificare proiect autorizat cu autorizaţia de construire nr. 1147/29.06.2007 - construire imobil D+P+terasă circulabilă - unitate specifică de alimentaţie publică, prin modificare regim de înălţime D+P+7+8+9 etaje cu funcţiunea cazare, alimentaţie publică şi servicii“. Investiţia este realizată de Dan Pufleanu în Satul de Vacanţă, zona Bowling. Trebuie să precizăm că Dan Pufleanu este fiul cunoscutului om de afaceri Gheorghe Pufleanu.

Reamintim că, la data de 29 iunie 2007, Primăria Constanţa a eliberat autorizaţia de construire nr. 1147, al cărei beneficiar era societatea MYT DAN IMPEX SRL, pentru „Construire Imobil D+Parter+Terasa Circulabilă - unitate specifică de alimentaţie publică“, care urma să fie realizată în Satul de Vacanţă, Popas Dobrogean Şatra.
Potrivit Registrului Comerţului, societatea MYT DAN IMPEX SRL a fost înfiinţată în anul 1994, având sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. În prezent, societatea se află sub incidenţa Legii nr. 85/2006, fiind în insolvenţă. Asociat unic al societăţii este Pufleanu Gheorghiţa, născută în anul 1961, în Baia, judeţul Tulcea. Administratorii societăţii sunt Pufleanu Gheorghe şi Pufleanu Gheorghiţa. Cel de-al doilea sediu secundar al societăţii este situat în Satul de Vacanţă, din Mamaia, fiind vorba despre restaurantul Popas Dobrogean Şatra.

Pe 29 aprilie 2010, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Contrabandă cu alcool, în ograda lui Pufleanu? Myt Dan Impex, împanzită de mascaţi“  (//www.ziuaconstanta.ro/stiri/eveniment/contrabanda-cu-alcool-in-ograda-lui-pufleanu-myt-dan-impex-impanzita-de-mascati-galerie-foto-document-64905-283019.html). La acea vreme, afaceristul Gheorghe Pufleanu, cunoscut în lumea oamenilor de afaceri din Constanţa, fusese trimis cu mandat de aducere la IPJ Argeş, într-o anchetă care viza combaterea contrabandei cu alcool.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii