Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euro Vial Lighting a inaugurat un nou showroom (galerie foto)

ro

10 Nov, 2012 01:37 8559 Marime text
05_eurovial.jpgLa sediul firmei de pe strada Nicolae Filimon s-a deschis un nou showroom, unde puteţi găsi corpuri de iluminat moderne şi economice

Euro Vial Lighting vă oferă şi „Casa inteligentă". De la mare depărtare puteţi comanda pornirea centralei, încălzirea locuinţei, închiderea sau deschiderea luminilor, udatul grădinii

Inovatorul program poate fi comandat printr-un Smartphone sau tabletă. De la distanţă, proprietarul casei poate comanda încălzirea locuinţei, stropirea grădinii, aprinderea sau stingerea luminilor.

Din păcate, sistemul de control al echipamentelor audio şi video nu prea este cunoscut, spun reprezentanţii firmei.

Sistemul trebuie implementat în timpul ridicării unei locuinţe. Cel mai ieftin proiect porneşte de la 5.000 de euro.

Parteneriat cu Phillips

eurovial_2.jpgTotodată, Euro Vial Lighting pune la dispoziţia constănţenilor şi nu numai produse Phillips. În urma parteneriatului care s-a încheiat în luna august a acestui an, firma constănţeană de renume a devenit unicul distribuitor al acestor produse de marcă. Reprezentantul companiei, Virgil Lixandru, a precizat faptul că firma sa oferă servicii de logistică şi comercial în baza acestui parteneriat.

Totodată, la sediul firmei de pe strada Nicolae Filimon din Constanţa s-a deschis un nou showroom, unde puteţi găsi corpuri de iluminat moderne şi economice. Expoziţia cu vânzare a fost inaugurată joi după - amiază. Reprezentanţii firmei spun că aceste corpuri de iluminat avangardiste consumă cu 90% mai puţină energie decât un unul clasic. Evident, şi preţurile sunt pe măsură. Cele mai ieftine sunt cele de lumină ambientală, al căror preţ porneşte de la 100 de euro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii