Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Energie verde, pentru elevii de la Centrul „Albatros"

ro

15 Jun, 2012 02:22 1473 Marime text

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros" va beneficia de un sistem care utilizează energia produsă din surse regenerabile.

În urma unei licitaţii, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros" a atribuit contractului de „Înlocuire a sistemului de încălzire clasic cu sisteme ce utilizează energia produsă din surse regenerabile" societăţii Magea Structures SRL. Valoarea contractului atribuit este de 635.000,03 lei.

Despre Magea Structures SRL

Societatea Magea Structures SRL a mai câştigat şi licitaţia pentru „Înlocuirea sistemului clasic de preparare a apei calde menajere prin sisteme ce utilizează energia produsă din surse regenerabile în cadrul Unităţii de Primire Urgenţe Constanţa". În luna noiembrie a anului 2011, aceeaşi societate a câştigat şi licitaţia organizată de Primăria Pecineaga privind atribuirea contractului de „Înlocuire a sistemului de încălzire care foloseşte combustibili solizi cu sisteme ce utilizează energia produsă din surse regenerabile în cadrul Grădiniţei cu Orar Normal şi a Căminului Cultural din Pecineaga". Tot Magea Structures SRL a câştigat, în luna octombrie 2011, şi licitaţia organizată de Primăria Saraiu privind atribuirea contractului de „Înlocuire a sistemului de încălzire cu sisteme ce utilizează energia produsă din surse regenerabile în cadrul Primăriei Saraiu".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii