Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dupa modelul Mitrea, CJC infiinteaza un Centru de zi pentru copiii cu autism

ro

10 Jul, 2009 02:31 1280 Marime text
La iniţiativa liderului CJC, Nicuşor Constantinescu, copiii din municipiu şi din judeţ care suferă de autism vor putea avea parte, de azi înainte, de un tratament specializat, în noul centru care va fi deschis în Constanţa. 

Potrivit completărilor făcute de Constantinescu la proiectul de hotărâre, acesta este primul centru din România care se va ocupa de copiii care suferă de autism.

De altfel, sugestia înfiinţării unui astfel de centru a apărut încă din campania electorală pentru parlamentarele din noiembrie 2008, când mai mulţi părinţi ai unor astfel de copii i-au solicitat deputatului PSD Manuela Mitrea acelaşi lucru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 10 Jul, 2009 07:23 De ce CJC -ul condus de d-l Nicusor Constantinescu ,NU AUDE de infiintarea unui CAMIN DE COPII SCOLARI in orasul Harsova ? AUDE numai de Centre de permanenta ,pe cand orasul are un DITAMAI spitalul teritorial IN PARAGINA ,o gramada de cabinete medicale PARTICULARE ? Centrul de permanenta sa-l faceti in CURTEA SPITALULUI HARSOVA ,nu in str. CARSIUM nr. 34 .ATI INTELES ?