Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Drăghici, în Consiliul de administraţie al Colegiului Tehnic Tomis

ro

12 Apr, 2011 02:19 3982 Marime text
cap_2.jpgDumitru Drăghici, administrator al firmei Clares SRL, face parte din Consiliul de administraţie al Colegiului Tehnic Tomis din Constanţa, alături de Gabriel Stan, viceprimarul municipiului Constanţa şi reprezentant al Consiliului Local.

„Deoarece noi suntem un Colegiu Tehnic, adică învăţământ profesional, colaborăm cu agenţii economici, la care elevii noşti fac practică. Societatea Clares SRL este de foarte mulţi ani partenerul nostru, iar elevii au făcut practică la fosta fabrică de mobilă a lui Dumitru Draghici, dar şi la alte lucrări de construcţii", ne-a explicat Ana Costencu, directorul Colegiului Tehnic Tomis. Înfiinţată în anul 2004, SC Clares Design SRL, Cod Unic de Identificare 16507728, nr. Registrul Comertului J13/6649/2004, şi-a suspendat activitatea pe 18 Martie 2010. Cu toate acestea, societatea Clares SRL a rămas în Consiliului de administraţie a Colegiului Tehnic Tomis.

Tomis_Liceul_Tomis_01.jpgOare elevii colegiului învaţă la atelierul de tâmplărie al lui Draghici de pe strada Bărăganului nr. 19 să facă sicrie!? Mai mult, ce pot învăţa elevii de la o societate care se face vinovată de moarea unui om şi mutilarea altuia? Potrivit Registrul Comerţului, Dumitru Drăghici este implicat în trei societăţi comerciale: Clares SRL, Clares Monumente Funerare şi Golden Lake SRL. Prima dintre societăţi - Clares SRL, administrează cimitirul central din municipiul Constanţa. SC Clares SRL îl are ca unic asociat şi administrator pe Dumitru Drăghici, are sediul pe strada Bărăganului nr. 19, iar ca domeniu principal de activitate Registrul Comerţului ne arată „activităţi de pompe funebre şi similare". SC Clares SRL are patru puncte de lucru: un atelier de tâmplărie pe strada Bărăganului nr. 19, un birou pentru administrarea Cimitirului Central (în cimitir), un punct de lucru pe strada Cibinului nr. 18B şi un altul pe strada Amzacea nr 16. Clares Monumente Funerare o implică şi pe Rodica, soţia lui Dumitru Drăghici. Societatea are sediul pe strada Cibinului 17-19, are obiect de activitate „alte lucrări de finisare" şi deţine un sediu secundar pentru producerea de monumente funerare. Cel de-al treilea business al lui Drăghici este şi cel mai nou şi cel mai... interesant: SC Golden Lake SRL are sediul pe strada Partizanilor nr. 9, camera 2 şi deţine un punct de lucru în Mamaia, lot 23, pe malul Lacului Siutghiol. În fapt, este vorba despre o vilă turistică pe care Drăghici a construit-o în staţiune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii