Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dr. Ion Niculescu, fortat sa-si dea demisia

ro

02 Jul, 2009 01:58 3526 Marime text

cap_5.jpgManagerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi-a înaintat, ieri, demisia. Contactat telefonic, medicul şi-a motivat decizia invocând motive personale.

Surse din spital susţin însă că şeful unităţii sanitare ar fi fost împins de la spate să se retragă de la conducerea spitalului chiar de colegii de partid. Pe scurt, managerului i s-a recomandat de către mai-marii PSD-ului să organizeze nişte licitaţii la care ar fi trebuit să câştige neapărat anumite societăţi apropiate lor. Dar dr. Niculescu nu a vrut să le facă jocurile. A refuzat, şi în acest mod şi-a atras asupra lui dezaprobarea celor care l-au adus la şefia SCJU. Până să ia decizia finală de a renunţa la funcţia de conducere, doctorul a mai avut şi alte momente când a vrut să se retragă. La puţin timp după ce a fost numit de PSD, s-a zvonit că managerul SCJU ar fi renunţat la funcţie. „Eu nu o să-mi depun demisia pentru că mi-e greu. În niciun caz nu am să renunţ să mă lupt cât voi putea, pentru a duce la îndeplinire ceva", declara la acel moment. Ex-managerul a declarat că se va întoarce la Spitalul Municipal din Mangalia, unde a funcţionat din 2001 până în martie 2009, când a venit pe funcţia de conducere de la SCJU. Dar nu se va întoarce ca director, ci ca medic ginecolog. Nu numai dr. Ion Niculescu şi-a înaintat demisia ieri, ci întreaga echipă a conducerii. „Plec cu regretul că este pentru prima dată în viaţă când nu pot să duc la capăt ceva ce mi-am propus. Îmi pare rău, pentru că îmi pusesem foarte multe speranţe în ceea ce urma să fac", a spus, ieri, doctorul. Se pare că, în cele din urmă, ziua de 13, în care a fost numit, i-a purtat ghinion şi în niciun caz noroc, aşa cum crezuse. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • florescu 02 Jul, 2009 09:34 domnul doctor niculescu asa de "corect a uitat" sa mentioneze faptul ca a facut si alte angajari pe care nu avea dreptul sa le faca(doar e criza): -1, a adus personal la bucatarie numai ca sa i se seveasca lui masa(din ratia bolnavului): -2,propiul badiguard la angajat la paza (de ce sal mai plateasca din buzunar cind acest putea fi platit de stat nu din bugetul personal, si daca era asa de iubit de ce toate vizitele si controlele le facea numai insotit de bodiguard,oare chiar era necesar prezenta acestuia )acesta neavind pregatirea necesara (scoala de agenti de paza),a tinut in functie persoane total incompetente ca pregatire profesionala. E usor sa spui despre uni ca nu sint corecti ca sati acoperi propile nereguli.Oare nu se geseste nimeni de la sanatate sa verifice cum sau facut angajri la judetan de cind a venit acest director la conducere!!!!!!! cred persoanele interesate trebuie sa citeasca si presa ca asa ar afla multe lucruri interesante din ograda lor.sinteti buni ce mai!!!!!!bravo