Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doua ferme inchise de Directia Sanitar-Veterinara

ro

07 Oct, 2009 02:44 1534 Marime text

Între 28 septembrie şi 4 octombrie, inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din Constanţa au aplicat amenzi de 3.600 lei, au confiscat produse alimentare expirate în valoare totală de 38.113 lei şi au închis două ferme.

Potrivit directorului instituţiei, Gheorghe Dincă, cele două centre sunt din Adamclisi şi Cogealac. Acestea nu au fost închise din cauza condiţiilor necorespunzătoare, ci a faptului că aici nu se mai desfăşurau activităţi de ceva timp. De asemenea, potrivit acestuia, un alt motiv care a stat la baza dispoziţiilor de închidere a celor două ferme a fost acela al reducerii ilegalităţilor care se manifestă, de cele mai multe ori, în astfel de ferme.

În ceea ce priveşte celelalte controale care s-au efectuat în perioada 28 septembrie - 4 octombrie, trebuie menţionat că reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare au confiscat cantităţi mari de produse aflate în afara termenelor de valabilitate, şi anume: 1.650 kilograme de carne şi produse din carne, 790 kg de lapte şi produse lactate, 800 kg de peşte şi produse din peşte, 70 kg de ouă, 332 kg de alte produse alimentare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii