Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorinţa lui Marian Iordache de a falimenta oraşul s-a lovit de opoziţia consilierilor

ro

28 Mar, 2012 02:43 2383 Marime text

pdl.jpgÎn data de 26 martie a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia, cu 17 puncte pe ordinea de zi. Au fost prezenţi 18 consilieri.

Punctul 7 privind exprimarea acceptului de principiu pentru iniţierea procedurilor de achiziţie, în conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2006, pentru obiectivul de investiţii de interes public local „Reabilitare sistem rutier străzi în municipiul Medgidia" pentru anul 2012 a fost retras de pe ordinea de zi ca urmare a faptului că documentaţia a fost incompletă.
Dorinţa lui Marian Iordache de a falimenta oraşul s-a lovit de opoziţia consilierilor.

Delegarea iluminatului public a fost respinsă prin votul consilierilor PDL şi PSD.
Marea vânzare a Parcului Industrial a fost blocată de votul aceloraşi consilieri PDL şi PSD, la care s-a ataşat şi consilierul din partea comunităţii tătare, care până de curând nu ieşea din cuvântul primarului Iordache.

Sensibilizaţi de scrisoarea d-lui Dumitru Moinescu, în care acesta făcea apel la responsabilitatea şi la conştiinţa consilierilor, cu rugămintea de a amâna luarea unei decizii în privinţa proiectului de vânzare a terenului cu destinaţie Parc Industrial, 8 dintre consilieri au argumentat împotriva acestui proiect.

Numai roboţeii PNL au ridicat mâinile la comanda Vânzătorului de terenuri, păşuni şi servicii publice.
Marian Iordache a proferat insulte la adresa colegilor din USL şi a secretarului Primăriei.

Nemulţumit de modul în care au votat consilierii PSD şi reprezentantul comunităţii tătare, primarul Marian Iordache a trecut la ameninţări, atenţionându-i cu intervenţii la conducerea judeţeană, respectiv Nicuşor Constantinescu, şi la liderul cultului musulman.

Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vera 28 Mar, 2012 17:35 Negru de suparare, asta da! Pai noi suntem negri de suparare de 4 ani incoace de cand Iordache isi bate joc de noi, ne beleste de piele si ne rade in nas cu deciziile lui in folosul clicii ce-o conduce. Medgidia este satula de Mincinosul de Iordache!