Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Rompetrol Rafinare, Sorin Graure „KMG Rompetrol oferă studenţilor posibilitatea să urmeze programe de practică“

ro

02 Apr, 2014 00:00 2777 Marime text
KMG Rompetrol susține, în perioada 2-3 aprilie, în cadrul Universității Ovidius, Zilele Carierei, un eveniment dedicat studenților și masteranzilor care doresc să urmeze programe de internship în cadrul companiilor Rompetrol Rafinare (complex rafinărie și petrochimie), Rompetrol Quality Control şi Rominserv.
 

Pe parcursul celor două zile, studenții din cadrul facultăților cu specializările Chimie industrială, Informatică, Prelucrarea petrolului, Inginerie civilă, Electrică şi energetică, Finanţe-contabilitate îi vor întâlni pe managerii Grupului pentru a afla trendurile industriei de petrol și gaze, dar şi profilul Rompetrol și al angajaților săi.
Cei peste 100 de studenți care vor participa la workshop-uri și simulări de interviuri au ocazia de a discuta cu specialiștii în resurse umane și de a fi beneficia de un serviciu personalizat, gratuit, de consiliere în carieră. KMG Rompetrol este un contribuabil major la nivelul județului Constanța, cu un impact economic și social semnificativ, și peste 2000 de angajați pe platforma Petromidia.

„KMG Rompetrol este una dintre primele companii din România care au inițiat programe de internship și care au susținut transferul de know-how de la specialiștii săi către studenții sau absolvenții aflaţi la început de carieră. Organizarea acestui eveniment în cadrul Universității Ovidius vine să întărească angajamentul Grupului față de calitate și leadership în educație, oferind studenților posibilitatea de a urma programe de practică menite să le susțină dezvoltarea și să-i formeze ca profesioniști. În ultimii 10 ani, peste 450 de absolvenţi de studii superioare şi medii au urmat programul de internship, dintre care 120 persoane şi-au început cariera pe platforma Petromidia”, a declarat Sorin Graure, directorul general al Rompetrol Rafinare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii