Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deszapezirea la Mangalia, pro bono cu societati comerciale

ro

20 Jan, 2010 02:55 2012 Marime text

utilaje.jpgPrimăria Mangalia spune, într-un comunicat de presă, că firma ce acţionează în localitate atăt pentru străngerea gunoiului, căt şi pentru serviciile de deszăpezire, nu a reuşit să gestioneze situaţia căderilor masive de zăpadă din ultima vreme.

Astfel, deşi cele (numai) patru utilaje au încercat să deszăpezescă oraşul aflat sub asediul ninsorii, a fost necesară găsirea unor soluţii alternative pentru ca cetăţenii să aibă căt mai puţin de suferit. A fost solicitat ajutorul unor societăţi din Mangalia, care s-au solidarizat nevoilor comunităţii şi au sprijinit, pro bono, cu 14 utilaje, activitatea de deszăpezire.

De asemenea, efectivele Poliţiei Comunitare Mangalia au acţionat în vederea fluidizării traficului, deopotrivă cu echipajele Poliţiei Naţionale, acordănd sprijinul necesar conducătorilor auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ion 22 Jan, 2010 21:01 vorbiti numai prostii....dupa 3 zile de cand sa oprit zapada,si sunt foarte multe strazi in care zapada atinge 50 cm si vad ca inca nu se face nimic....rusine sa va fie