Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Democrat-liberalii se reunesc sâmbătă în şedinţă de Birou Judeţean La un an de la preluarea mandatului, Chiru ar trebui să convoace CCJ

ro

07 Mar, 2012 03:04 1201 Marime text
Democrat-liberalii se vor reuni sâmbătă în şedinţă de Birou Permanent Judeţean pentru a discuta pe marginea necesităţii înfiinţării la nivel judeţean a Mişcării Populare. „Alături de problemele organizatorice, voi cere colegilor mei să se pronunţe dacă avem sau nu nevoie de o mişcare populară la Constanţa, prin prisma alegerile locale din luna iunie", a precizat preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru.

Discuţia pe plan local are loc după ce duminică, în Colegiul Director al PDL la nivel naţional, s-a dat semnalul formării de alianţe locale cu cine se poate în unele judeţe, pe culoare verde şi/sau pe liste proprii pe culoarea partidului (portocaliu).

Surse din partid susţin că în şedinţa BPJ, preşedintelui Chiru i se va solicita convocarea unui Consiliu de Coordonare Judeţean, care, potrivit statului şi regulamentului, ar trebui să se întrunească semestrial.

Pe 12 martie, Chiru împlineşte un an de la alegerea în funcţia de preşedinte al PDL Constanţa, ocazie cu care acesta ar trebui să vină în faţa Consiliului de Coordonare Judeţean, unde să prezinte un raport de activitate. Dacă raportul nu este validat de CCJ, întregul Birou Permanent Judeţean este dizolvat de drept.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii