Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Paște, Asociația „Suflete deschise“ a împărțit daruri și bucurii bătrânilor singuri și oamenilor străzii (galerie foto)

ro

17 Apr, 2017 15:09 4481 Marime text
Mai mulți samariteni, SC Dobrogea Grup SA, Unilever South Central Europe SA, Delaco Distribution SRL, Cristim Prod Com  SRL, Ella Glob SRL, Paste Baneasa SA, Mizo SRL, Coca Cola și SC Arimex Comexim 2000 SRL, au răspuns apelului lansat de Asociați „Suflete deschise“ și, în numele Domnului, au dăruit pachete cu alimente pentru 200 de familii cu adevărat nevoiașe. Mai mult, ei au adus mângaiere mai multor bătrâni singuri, unor oameni sărmani, oameni ai străzii, persoane aflate în dificultate.
 
Darurile au fost sfințite de parintele Cristea Gigi, preotul paroh al Spitalului Clinic Judetean de Urgență din Constanța.


 
Voluntarii Asociației „Suflete Deschise“ au luat chipul unui uriaș iepuraș și au adus bucurie și celor 165 de persoane vârstnice ce locuiesc în  Centrul de Îngrijire și Asistență Poarta Albă și în Căminul de Bâtrâni din Cumpăna.
 
Bătrânii au primit bucate tradiționale, fructe, sucuri, dulciuri si fiecare ouă înroșite. Preotul Cristea i-a binecuvântat, le-a împărțit iconițe și i-a înduioșat cu cuvinte duhovnicești.
 
Arătând că îi pasă, iepurașul a ciocnit ouă roșii și cu oamenii străzii din Constanța. Strângeri de mână, alimente, haine, dar și vorbe de suflet. Cei sărmani au primit ajutor de la Dumnezeu, prin oameni, pentru oameni!  
 
„Cu speranţa de îmbunătăţire si înnoire spirituală a vieţii, de îmbogăţire în fapte bune, în lumina şi pacea sărbătorii Sfintelor Paşti, cănd Învierea Domnului Iisus Hristos, revarsă peste oameni bogăţia iubirii lui Dumnezeu Cel Multmilostiv, când Dumnezeu coboară în suflet, iar sufletul urcă la Dumnezeu, cu pioşenie, înălţăm lampioane de rugi, pentru sănătatea, pacea şi mântuirea tuturor fiintelor omenesti. ar celor care au raspuns apelului nostru, le multumim și depunem mărturie în fața lui Dumnezeu, pentru grija pe care au dovedit-o  pentru aproapele nostru“, a declarat Preda Petre, președintele Asociației Suflete deschise.

Sursa foto: Asociatia Suflete Deschise

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii